Как разпалвате страстта според зодията ви

Разберете повече за вас и вашия любим според знака ви
3
Как разпалвате страстта според зодията ви
Снимка: outnow.ch

Представителите на всяка една от 12-те зодии си имат своите уникални характеристики, предпочитания и желания, които често ги обединяват по един необясним начин.

Всеки слънчев знак е различен по отношение на това, което разпалва неговата страст и ентусиазъм, което го отблъсква, кое му влияе позитивно и кое го кара да се затваря в черупката си.

Разберете повече за това какво разпалва страстта на вас и вашия любим според зодиите ви:

Овен

Енергията, страстта, пламенните емоции и лекото съперничество дори с най-близкия човек, както и червеният цвят. Овенът има спонтанна природа и обича всичко в живота му да става бързо, дори сексът трябва да е бурен, спонтанен и бърз.

Телец

Романтичната вечеря на свещи с вино, танци ... и след това десерт в леглото. Телецът знае много за изкуството на съблазняването и обожава всички романтични жестове. Той също така обича чувствените, по-бавни удоволствия, които създават определена атмосфера като масаж, ароматна вана и... вълнуващ, продължителен секс.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: астрологиястрастзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Опашка има при него :-)))))
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Именно, защото зодията на мъжа е определяща за неговия интимен подход ! Ако е зодия Рак и този когото конкретно визирам (няма да споменавам името, но е неустоим! ), никакво предварително "разгорещяване ".не е необходимо. Достатъчно е само да си го представя, и се разтрепервам: )))) И не съм само аз...: ((
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този въпрос към мъжа не към зодията. Как разгорещявате приятелката си?