Да охладите страстта според зодията ви

Разберете повече за това какво гаси страстта на вас и вашия любим
11
Да охладите страстта според зодията ви
Снимка: outnow.ch

Представителите на всяка една от 12-те зодии си имат своите уникални характеристики, предпочитания и желания, които често ги обединяват по един необясним начин.

Вчера ви представихме версията на астрологията за това, което разпалва страстта и ентусиазма на всеки един човек, според неговия зодиакален знак. Днес пък ще ви покажем какво отблъсква хората от различните зодии и ги кара да се затварят в черупката си.

Разберете повече за това какво гаси страстта на вас и вашия любим според зодиите ви:

Овен

Това, което го отблъсква: Глупавите емоционални тиради, нацупените или мрачни фасони, ултиматумите. Овенът се сърди лесно, но бързо му минава и не таи лоши чувства. Той очаква същото и от половинката си – не обича пасивната агресия. Овенът мрази и планирания, рутинен секс.

Телец

Това, което го отблъсква: Прибързаните, вятърничави свалки и закачки и прекалено небрежният подход към секса. Хората от тази зодия мразят конфликтите и драмата. Те са чувствени, нежни любовници, които се нуждаят от същото отношение от страна на половинката си.

Близнаци

Това, което го отблъсква: Всякакви баналности и традиционния вид съблазняване. Те мразят перфектно планираните, романтични вечери и твърде сладникавите жестове. Те не могат да се придържат и към рутина. Освен това ненавиждат ревниви партньори.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не се интересуват ли еи затова клинчат в квартала като един едва ми рече здрасти от благодарност че сега станал бизнесмен благодарение на жена си обикаля кръчмите абе миренче тоя докога ще го храниш търтеи навремето аз му изкарвах пари сега ти остави го да види гладния мила
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9Изчезнат ли от нечий живот, там всичко е приключило. Въобще не са такива. Нито ще се интересува, натрапва, пречи. Просто изчезва обиден, покрусен. Всъщност те са едни много мили същества, добродушен е Рака.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, много са непредсказуеми и непостоянни Раците!! Уж всичко.е ОК, любов до небесата, и изведнъж почват да се правят на жертви и се цупят? Също като деца. Нищо, като мине лунната фаза която ги прави странни, пак са ОКТе нали са подвластни на Луната, затова са на "приливи и отливи", ама иначе няма отърване от Рак : )
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рака си е така. Докато си му подкожно. И те обича страстно. Изведнъж изчезва обиден угорчен от живота ти. Близнака е неудържим. Лъва е вечно център на ВСЕЛЕНАТА.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото женското такива и родителите от такива управия няма няма и да има ние у софия му викаме селения на квартален език
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба че *** на тоя свят сигорно е злобарствал с кеф доде е има полза и след това като нема е никои явно временно явление
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо ще резне крилете на тази долна интригантка сестра щото от такива са се качили на главата имал си му доверие то се ппдиграло къдее съвеста ами при другия само че още е скрит тарикат *** ще излезне
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти леж на тази кълка. И като си тръгне от теб, друго ще си баеш, тогава.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо няма да предприеме. Само си бае.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Ти що се палиш, толкоз? Обичаш ли я? Туй, че ти си допуснал да си развалиш отношенията с близките си виновен ти и само ти.! . Защо ли? Никой, под никакъв предлог в този живот, не може да ти каже, как ти да се държиш с тях, колко близко да си с тях. Освен ти.! Ти решаваш, това. Манипулацията, "ще те напусна, ако ти... Говориш с брат си"Давай напускай.. Отивай си.! Виждаш ли къде ще отиде? При кой? А подкрепата, духовна, матерялна и прочие, от кой ще получи!? На приказки само. Нищо няма!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се охлажда страс т ли не знам *** се чудя завист как се наи добре охлажда првсен пример наскоео ми се случи да ме скарат с близки и то за какво зарад едно комшииско момиче което го мързеше и света му бе крив чудех се що прави разни дивотии та нее на кеф и накрая разбрах станало ми конкуренция ми мила ако не бе тоя човек да ти даде начало на съществуване ти си нищо аз ще изглътна яда със родата *** няма да забравя никога отношението ти и се някои ден ще ти го върна както подобава