С телефон на ухото шофьор помля полицай, пешеходец...

Инцидентът, станал в Китай, е най-обсъжданият в социалните мрежи
13 окт 2016 12:30,
9
С телефон на ухото шофьор помля полицай, пешеходец...
Снимка: YouTube

Шофьор от Китай блъсна с колата си регулировчик, пешеходец и друг автомобил, докато говори по мобилния си телефон. Видеото от инцидента е сред най-коментираните в социалните мрежи в страната през последните дни.

Произшествието станало в източната китайска провинция Анхуей миналата седмица.

Рано сутринта местен шофьор, посочен като Жанг, набрал номер на мобилния си апарат. Улисан, дал газ, вместо спирачка и направил грешна маневра – така колата му ударила пътен полицай, минувач и друг автомобил.

Регулировчикът бил откаран в болница с много тежка травма на главата и извадено рамо. Пешеходецът е със счупен крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България този невнимателен пешеходец щеше да е вече осъден затова, че така злобно се нахвърли на колата и и причини щети с глава.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно Самсунга му е гръмнал в ухото. Напоследък така става.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Китайците ги оставете. Те си имат сурови закони и институции които ги налага много стриктно. Шофьорът със сигурност ще го опандизят за доста години ще му хвърлят як бой (ако вече не са го понабили). Обаче това ако се случи в България (както и става де) подкупният съдя ще се произнесе, че това му е било първо нарушение, че няма опасност за живота на потърпевшите и че те са добре, че няма опасност да се укрие, защото има постоянен адрес и още много ***, но добре познати изявления. Така че китайци
3
0
 
3
 
! Отговори
тТт преди 7 години
Регулировчикът ще си живее 2-ри живот... буквално! С такъв шанс при тази ситуация, човечеца трябва да прави курбан всяка година за живот и здраве!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
ужасно преди 7 години
кадрите са страшни
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицая, нали тренират конгфу, със скока на Брусли и колата щеше да мине под него! А можеше и със скока на Стефка Костадинова, пак става! Но пък тоя провициялист не я познава! У