Какво нежния пол харесва в мъжете

Малко лудост, доза мускули, добро възпитание и характер
16 окт 2016 22:41, Екип на Tialoto.bg
26
Какво нежния пол харесва в мъжете
Снимка: архив, Reuters

Външността ни е това, което ни привлича помежду си. Тази наша черупка включва физиката на тялото ни, цвета на очите, маниерите ни, обноските ни и прочее. За една жена е важно да види мъж, а не момче. Противно на младежките схващания, тя иска да бъде сигурна, обгрижена и подкрепяна.

Затова си търси изгодна партия, която в общия случай изглежда така:

1. Лудост, но не клинична

Трябва да отпуснеш кранчето, позволи на вътрешния си огън да се запали поне веднъж. Дамите искат да виждат от време на време по малко лудости - желание за забавление, да бъдат канени на дискотека, разходка по нощите, бар, пътуване в неясна посока, разходка с лодка... Предразположете нежния пол към това да усети специфичната динамика на забавлението, покажете им, че не сте на 100% сериозен. Един мъж трябва да може да се забавлява извън леглото.

2. Щедростта краси човека, възпитанието още повече

Не, не – изобщо не става дума за купуване на скъпи чанти или палта. Това, което трябва да покажете, е съвсем друго. Жените намират за привлекателно, когато мъжете мислят за хората около себе си – приятели, близки, дори непознати. А когато влезнете в изискания образ на господина, вие правите много приятно впечатление пред вашата дама. Не се изисква много – "Добър вечер" на сервитьора и по-често използване на думичката „благодаря”.

Вижте какво още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Български мъже са нещастници.
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За това Българските жени си хващат чужденци не харесват българските мъже.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От коментарите се разбира, че Жените, нищо не харесват в мъжете.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съпричастност и търпение. Първични. Арогантни, непримирими.
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българските мъже са невъзпитани. Поради, липса на първите седем години. Без обноски и отношение. Изблици перманентна ярост. Негодувание. Свръх критични към женското съсловие. И нулева само критични. Болезнена ревност, която се изразява в стоически тормоз към обекта на своите желания. Безлюбовие, безчувствени. Деспотични, меркантилни и жестоко раздразнителени. Без чувство за вина и мерило за удоволствие. Изпитват, лично задоволство от потъпкване на чувства и достойнства. Не умение за разбиране.
16
0
 
4
 
! Отговори
до 18 Анонимен преди 7 години
18-ти, именно, че е иронизирано и за това е с главни букви - НЕМЕРКАНТИЛНИ !На БАЙ *** ще му се притъмни живота от мъка !
15
1
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Bероятно си написал(а) "немеркантилните" на шега. Арабката не се омъжва, ако за нея не платят и не издържа сама себе си и децата си.На нея още от детските й години са й втълпили, че мъжът е длъжен да осигурява всичко и че, ако не се справя, това е една от причините, поради които Коранът й дава право "да изпадне в състояние на дълбоко възмущение" (точно такава е формулировката) и да изиска от роднините си или да вразумят съпруга й, или да й търсят нов мъж.Ще го питам ***, ако налети на такава.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв мъж в БГ и да има..........направете си сметката каква жена трябва да си за да го задържиш
13
2
 
4
 
! Отговори
До Български мъж преди 7 години
Валери, ти ли си бе, кажи си..!
12
0
 
8
 
! Отговори
Бобка преди 7 години
Някои правила са верни, например че мъжът трябва да държи на думата си. Но повечето неща, изброени в статията, са твърде външни и повърхностни, за да спечелят улегнала жена.
11
0
 
11
 
! Отговори
Хехехе преди 7 години
До xaxaxa"Излезли сме на кафе, евентуално секс" не е начинът да попаднете на безпроблемна дама.
10
4
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Харесват бой и гръцка музика
9
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива генерализации са излишни. Всяка жена харесва различен тип мъже. А някои харесват жени. Но да искаш хем да е красив, хем умен , хем силен , хем щедър- сама ще си останеш! Такова животно нема. Да намериш някого само със едно от тези качества е трудно, какво да говорим за всички накуп. И каквото и да говорим финансовото положение е най-важно, пък ако ще и да си Брад Пит, Арнолд Шварценегер и Ганди в едно.
8
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз се съгласявам че сърбите са в пъти по-добри от българите. Имам наблюдения. Иначе моят идеал са английските джентълмени. От средностатистическите български мъже джентълмени не става,не искам да обидя никого но е факт. Такива романтични "глезотийки" които сте изброили в статията направо са непостижим мираж за жените тук. Защото аз не съм меркантилна и не си падам по нощни заведения и шумни компании, а повечето мъже мислят в тая посока. Скука! Бракът си е пък нещо архаично и пълно с рискове.
7
6
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
потвърждавам за сръбкините, едно лято в Гърция се запознах с няколко ,супер яки момичета ,нищо общо с наште ***!
6
9
 
40
 
! Отговори
Български мъж преди 7 години
Няма какво да се самозалъгваме, българките са едни от най-меркантилните жени. Първата ми съпруга почти ме занули, добре, че нямахме деца. Красива, божествено красива, но меркантилна до неузнаваемост. Втората ми е сръбкиня, също много красива, но рядко земен за родните стандарти човек. Повечето време сме в Сърбия и ми е направило впечатление, че са по-хора от нас, тъжно, но факт.
5
6
 
32
 
! Отговори
xaxaxa преди 7 години
Хич не ги интересуват парите, но още на първата среща излиза темата за : какво работиш, къде (с кого) живееш, каква ти е колата , уж на кафе (евентуално секс) сме тръгнали, а те вече гледат да се оправят в живота.
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готини бицепси и ако са само те - по-мълчалив да е...
3
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво харесват, ама най-голямата грешка е брака. Аз преди пет години се прекарах и сега знам че това е най-голямата минавка. Дано се отърва.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко си банка вървиш ко не няма при тях е така