-62 градуса в Сибир! А руснаците? Те си правят селфита!

Рекордният студ не впечатли младите, направиха си нова мода
24 дек 2016 15:50,
142

През отиващата си седмица температурите в Сибир бяха рекордно ниски. Термометърът удари -62 градуса. 

При тези условия такситата вдигнаха цените си тройно - и заради търсенето, и заради трудностите да се подкара кола на такова време. 

Кадри, публикувани от жители в районите, показват, че дори животни като конете и елените, са приютени по входовете на жилищните блокове. 

За младите мъже и жени времето пък даде повод за нова мода - селфита! Жените не сложиха спирали по очите си - просто няма нужда. А брадите на мъжете станаха като на Дядо Коледа, буквално. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: студСибирселфита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пехотинец: при мене е така сьщо в апартамента а на кьщата сьм с котел хич не ми дреме
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕМА ЛАБАВО!
56
9
 
28
 
! Отговори
до Кадиров преди 7 години
И какво от това че твоя приятел обичал Русия,ама отишъл да работи в Белгия?Какъв извод ти си правиш?Не разбирам.Какво общо има едното с другото,и с какво едното изключва другото?Русия се обича заради нейната велика култура,история,география и голямата близост между нашите два народа.Ако нямаше Русия,сега нямаше да има България и Европа в сегашния й вид.Именно Русия във вековете разби всички нехристиянски империи нахлуващи към Европа.Монголи,хазари,турци,татари,иранци.Каква ли щеше да е сега Е?
55
4
 
25
 
! Отговори
Иви преди 7 години
Бедни хора в "развитите" страни ама колкото искаш - даже са многоооо повече от очакваното. Та тези хора , които се отровиха от лусиони или там каквото беше - не е от разкош - за да се принудят да пият това не е от хубаво. Колко такива има и във великата ви УСА не е истина - само живеещите постоянно на карвани са над 15 мил. - пак не е от хубаво ама е факт - та "шаренийката по филмите" за УСА е ОК ама реалността е друга, както има и друга реалност в Русия, Германия, Франция и тн...
54
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хахаАЛКОХОЛ НИКОГА НЕ ЗАМРЪЗВА, СЕЛЕНИЙО
53
2
 
1
 
! Отговори
Марин Русеборн преди 7 години
До АнонименБраво на националния ***
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
снимките се повтарят, оправете си новината.
51
36
 
29
 
! Отговори
Басри Кадиров преди 7 години
Във форума много хора въздишат по Русия, но реално много малко буха отишли там да живеят и работят. Комшията беше заклет русофил, но един познат го викна в Белгия на работа. Сега взема към 1800 евро заплата и през ум не му минава да ходи в Русия.
50
22
 
17
 
! Отговори
хаха преди 7 години
При -50 водката замръзва , затова пият антифриз - доказан факт.
49
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пехотинецне знам за водката но имат страхотно парно аз лично съм била при -38 а вътре в жилището става 28 няма радиатори всички тръби са вградени в стените на стайте и когато си допреш ръката греят много от абонатите на българската топлофикация могат само да си мечтаят за такава топлина в къщи а топлата бода тоест горещата няма свършване така че колко минуса са навън руснаците не се интересуват парата до станцията замръзваше в въздуха и става красив букет
48
13
 
35
 
! Отговори
Един измежду многото преди 7 години
До АнонименАми, греда! Не са руснаците. Българите са малък, но много *** народ. Факт.
47
0
 
62
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Най-студеното населено място в света е в Русия, малко градче на име Оймякон, в Република Саха (бившата Якутия).Там ходят туристи от цял свят да се кефят на студа (най-вече има японци).Гледах демонстрации - с банан забиват пирон в дъска вместо с чук!Там дори водката замръзва (ако е навън)!
46
43
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
славяните не са раса, а просто езикова група, наречена така през 18 век. преди това са ги наричали просто склавяни - роби !
45
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако в България е минус 62градуса държавата ще замре всякакъв обществен живот.
44
1
 
6
 
! Отговори
до 74 преди 7 години
":)) Проблем имаш ти с алкохола :))"Проблем с алкохола имаш ти, затова го избягваш и пиеш рядко само с компания и повод, и по малко "за настроение", че иначе... :))
43
6
 
20
 
! Отговори
ай сик преди 7 години
Мужикът е достатъчно смел да защити жена си,докато бойкувисчетата ритат мачлета със своите 200 кила и една жена не могат завъртя,само прости тутки,защото никоя нормална жена няма са остане с пъзльо,па бил той и трезвен.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да дадем пари на Ал Гор да ги хване малко глобалното затопляне.
41
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТолерастИята по естествен път се изолира от Русия.Темпетатурата отделя хората от толерастите-китки.На -62 всичкото толераст умира.Остават само хората.
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не, не съм пил сироп за кашлица поради липса на алкохол. Алкохол употребявам в компания и за добро настроение. Сироп за кашлица когато имам кашлица.Не съм руснак де... нямам обсесия да съм перманентно пиян на всяка цена."Проблем, ти живееш на място, където зимата е с пролетни температури. Като не знаеш какво е да живееш в такива адски условия, не се изказвай.
39
2
 
15
 
! Отговори
карина преди 7 години
Чудно и прекрасно ! Здорово !