Какво може да научите за мъжа си, докато сте бременна

Докато фокусът е бебето, жената може да наблюдава любимия си мъж
Обновена: 12 яну 2017 07:03 | 11 яну 2017 22:42, Теодора Драгоева
14
Какво може да научите за мъжа си, докато сте бременна
Снимка:outnow.ch

Бременността не е само време, в което бъдещите родителите да се адаптират към промяната, която ще дойде с бебето. Това е период, в който жената може да научи много неща за своя партньор. Докато фокусът е в нероденото дете, жената може да наблюдава любимия си мъж и да разбере някои факти за него.

Ето и 6-те неща, които тя ще разбере за мъжа си през 9-те месеца бременност:

1. Как реагира в медицинска обстановка

През тези месеци вие ще ходите по прегледи, ще давате кръв и вероятно половинката ви ще ви придружава. Ще видите как той реагира на болничната миризма и обстановка. Така двамата ще прецените дали е добра идея таткото да присъства на раждането на бебето.

2. Как се справя с безсънните нощи

Почти всяка бременна жена страда от някоя и друга безсънна нощ, която не може да се сравни с тези след раждането на бебето. Тези нощи ще са нещо като тест, за това какво ви чака като двойка след като станете родители. Ако вашият партньор ви прави компания през нощта и ви съчувства сега, със сигурност ще става нощно време да ви отменя и в грижите за бебето.

3. Как реагира при психическо натоварване 

Ако вашият партньор се грижи за вас по време на сутрешното ви гадене, дискомфортите на бременността, контракциите и т.н. и ви оказва физическа и психическа подкрепа, значи той ще ви бъде истинска опора по време на отглеждането на вашето дете.

Вижте останалите неща за партньора си в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: бременноствръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
5
 
! Отговори
до всички анонимни преди 7 години
Не е ли странно, че така заетите с работа МЪЖЕ намират време да четат и коментират ЖЕНСКИ статии!!!?? Тази статия е превод от чужд материал, писана в общество, където отглеждането на детето е общо задължение. 9 месеца бременност, промени в тялото и нечовешки болки при раждането... за вас нищо ли не са? Коментарите по-горе показват единствено колко назадничаво мислене имат българските мъже... Горките ви послушни жени. Жалко, че все още сте си останали под турско робство... Мюсюлманско мислене...
3
15
 
21
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Моята жена като има безсънни нощи докато е бременна излиза от спалнята тихо тихо и отива да гледа ТВ, за да не ме събуди. Защото знае че на другия ден съм на работа и трябва да съм си починал. Има много пикли които си мислят че като са бременни света трябва да се върти около тях. Искам да кажа на мъжете - един мъж трябва да си тежи на мястото. Уважавайте жените си, но не позволявайте да ви се качат на главата! Дори като се жених попа в църквата каза "жената трябва да се покори на мъжа си"
2
7
 
26
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Пълни глупости... направете си дете с един мъж пък после си правете изводи що за човек е той :). Какво ще наблюдавате мъжа си.. да сте наблюдавали като се избирали. Когато жената е бременна само трябва да гледа да не ядосва мъжа си, за да не му кипне и да и бие шута. А не да го наблюдава и т.н. Наблюденията са преди да си отворите краката и да кажете "искам бебе"
1
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако вашият партньор ви прави компания през нощта""Ако вашият партньор се грижи за вас по време на сутрешното ви гадене, дискомфортите на бременността, контракциите и т.н. и ви оказва физическа и психическа подкрепа"Хахаххаха като в приказките :)Аз съм баща на 2 годишно, когато жената е бременна си взима майчински отпуск, на мене работата ми е ДА БАЧКАМ ЗА ДА ЯДЕМ И ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ! Нощем спя за да мога денем да бачкам, денем подкрепа не оказвам, защото... съм на работа ДА БАЧКАМ ЗА ТРИМА.