Мама, секс, пиене... От какво се отричаме, за да сме слаби

Краят на илюзиите тип "нова година, ново аз" дойде
16 яну 2017 12:50,
13
Мама, секс, пиене... От какво се отричаме, за да сме слаби
Снимка: Reuters, архив

През януари част от хората все още се опитват да спазват целта да се преборят с наднорменото тегло, която са си поставили преди настъпването на новата година. Не липсват обаче и "пораженци", отказали се без време от решението да се преборят с излишните килограми.

Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват от какво биха се отказали мераклиите за стройна фигура в замяна на бързо и лесно отслабване, пише в. "Дейли експрес".

През уикенда милиони британци окончателно са се отказали от опитите да се преборят с излишното тегло, изкушени от шоколад, бисквити или торти.

На въпрос какво би направил, за да отслабне незабавно, един на 20 участници в допитването е отговорил, че е готов дори да преустанови отношенията със собствената си майка. Десет на сто не биха се поколебали да се откажат от секса, а три на сто - от алкохола.

Британците на възраст между 25 и 34 години биха платили стотици лири, ако могат "на мига" да се отърват от няколко килограма.

Десетки милиони поданици на Нейно Величество са готови да се откажат от любимите си социални мрежи за една година, ако мигновено се сдобият с мечтаната фигура.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
a преди 7 години
до номер 4 ш не се сещаш за дебел алкохолик... а Вежди Рашидов? :D :D :D
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте една статия как да се нахраня и напия за да напълнея.
5
4
 
7
 
! Отговори
елементарно,Уотсън ! преди 7 години
По-малко ядене и повечко ходене пеша ! Ха дано , ама надали ?!
4
2
 
1
 
! Отговори
Алек преди 7 години
един на 20 участници в допитването е отговорил, че е готов дори да преустанови отношенията със собствената си майка. Хайде пак да прочетете статията и след това да филисофствате а?
3
2
 
4
 
! Отговори
Бо преди 7 години
А ако се свалим килограмите сех-а ще дойде ли? Ако не - а, не мерси, ще ходя дебел!
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с " мама " и аз не го разбрах ;) А какво лошо има в секса? Най- големият проблем е храната и обездвижването. Относно алкохола също може да се спори, не се сещам за дебел алкохолик.
1
5
 
10
 
! Отговори
Таню преди 7 години
От майка си?!?!?!?!?!!?