Кобилкина съветва: Как да привлечем мъжа?

Вижте триковете, които сексоложката прилага
20 яну 2017 23:07, Александър Попов
98
Кобилкина съветва: Как да привлечем мъжа?
Снимка: Facebook

Сексоложката Наталия Кобилкина сподели част от своите трикове как да привлечете желания мъж.
В средата на следващия месец влюбените ще отбележат по традиция пъстро празника Свети Валентин, но на самотните едва ли ще им е до веселба.

"Всичко това за тях е истинско мъчение – да гледат и да завиждат на влюбените, да бленуват за мечтания партньор, да си казват с тъга „Ех, де да не бях и аз сама, а да имах мъж до себе си... Точно за тези самотни хора споделям тези трикове, за да може в оставащите седмици до Св. Валентин да привлекат мечтания мъж“, споделя Кобилкина.

Ето и нейните трикчета, с които да намерите мъж и да го плените:

1. Търсете начини да се срещате и запознавате с мъже

Ходете по ресторанти, събирания, кина и като цяло места, на които ходят много хора. Друг вариант са спортните събития, където аудиторията са основно мъже. Има и много сайтове, подходящи за запознанства – открий ги и се възползвай.

2. Играйте ролята на невинна, нежна и уязвима жена

Повечето от вас тук биха казали „Защо? Аз не искам да изглеждам слаба?“. Мъжете обаче обичат да общуват с жена, която има нужда от помощ, която знае как да моли и има нужда да бъде глезена. Те обичат да влизат в ролята на герои, спасители, защото това повдига самочувствието им и гали егото им.

Вижте останалите съвета на Кобилкина в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете не изпълняват желанията на Жените. Това автоматично ги отблъсква и отчуждава от партньора. Има и друг момент, твърде настоятелен в желанията си, до степен отекчителен. Отблъскващ! Не се усещат в желанията си, че стават твърде настъпателни и дразнещи.