Зодията разкрива: Влюбен ли сте до уши?

Може просто да сте увлечен по гаджето си. Вижте!
22 яну 2017 20:01, Теодора Драгоева
5
Зодията разкрива: Влюбен ли сте до уши?
Снимка: outnow.ch

Ако сте наистина влюбени в половинката си, вие вероятно вече го знаете. И все пак, ако имате някакво съмнение по темата, винаги може да разберете истината като наблюдавате поведението си. Всяка зодия се държи различно и специфично, когато наистина обича партньора си.

Ето и как да се убедите окончателно, че става въпрос за любов, а не за увлечение, базирайки се на своя зодиакален знак:

Овен: Вие искате или да се карате с гаджето, или да копнеете да правите секс с него

Овен е първият знак в зодиака и по много начини, хората, родени под него се държат като малки деца. Когато един Овен е влюбен, той действа още по-импулсивно. Той или ще вдига скандали от ревност на половинката си, или ще ѝ се нахвърля сексуално.

Телец: Вие искате да се изфукате с гаджето си пред всички свои приятели и дори пред далечните познати

Зодия Телец е управлявана от Венера – планетата на любовта и парите. Когато един Телец е влюбен, той ще иска да покаже обекта на чувствата си на всички. Телците се държат малко собственически към своите притежания и смятат, че и половинката им "принадлежи“.

Близнаци: Вие не се отегчавате от гаджето си, ама никак

Близнаци е знак, управляван от планетата на комуникациите и технологиите – Меркурий. С времето тези хора започват да се отегчават от своите партньори. Просто те трудно задържат вниманието си на едно място и върху един човек. Когато са влюбени обаче, те са истински заинтригувани от половинката си и то за дълго.

Рак: Искате буквално да задушите с любов партньора си

Хората от зодия Рак са управлявани от Луната, която се свързва с майката и дома. Когато един Рак е наистина влюбен, той добива дълбоко желание да се грижи и да защитава любимия, както майка се грижи и защитава детето си. Внимавайте да не задушите партньора си с това поведение!

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зодията също така разкрива да ли сте мало.умни. Ако вярвате в тях - да.
1
2
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Постоянно съм влюбен... Обичам хората, животните, дърветата, тревата, водата хубавото че дори и лошото време. Всичко което ме кара да се чувствам жив... Обичам Ви.