Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!

Wino Sippers са специални чаши, които предпазват от потъмняване
7
Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!
Снимка: кадър Youtube

Конструирана по необичаен начин чаша ни позволява да пием червено вино, без от това да страда белотата на зъбите ни, пише в. "Метро".

Новият артикул носи търговската марка Wino Sippers и представлява на външен вид нещо като хибрид между чаша и лула. Това е така, защото продуктът завършва с нещо като мундщук за лула. Така потребителят спокойно може да пие червено вино от своята чаша, без елексирът да се докосва до зъбите му. Чрез накрайника течността попада директно върху езика му.

Wino Sippers предпазва и устните, и кожата около тях от досадните петна от червено вино. Към дъното на чашата са прикрепени две крачета, така че тя да не се обръща заради дългия си накрайник под формата на извита тръбичка. Двойка от специалните чаши струва 24 долара от сайта на производителя, предава БТА.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
fgdg преди 2 години
Пише се "елИксирът". Срамота е, млади хора, живеещи в България, списващи в електронен вестник, да са неграмотни.
3
0
 
10
 
! Отговори
ив преди 2 години
За пиене на сок стават,но който обича вино знае,че удоволствието идва от възприемане на божествената течност с всички сетива в устата. Да го задържиш на езика,да го разкламбучкаш и бааавно да преглътнеш. Тази чаша е за дилетанти и хора,които стоят встрани от сладостите на живота.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм забелязал виното да оцветява кой знае колко ама цигарите придават супер цвят.
1
0
 
17
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Или просто сламка ?