Такава каквато не сте я виждали! Войната във Виетнам

Кадри от едно различно от типичното за войната всекидневие
24 яну 2017 21:45,
41

 Снимка: klyker

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
SILENCE преди 7 години
Отчайваща картинка - ***,коментиращи нЯщУто,което ни натрапват като журналис- тика... Само няколко коментара са адекватни на историческите факти. 16%,ако трябва да съм точна. Не са просто с промити мозъци. Тези индивиди имат клишета и лозунги вместо мозъци. Значи,че ненапразно и парламентът,и правителствата,и партиите и всяка сфера на обществения живот точно отговарят на нивото им. Да бъдат благодарни,че тези 16 % все още стоят в територията ...
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамите не са виетнамки. Виетнам и днес е мизерия.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамите не са виетнамки. Виетнам и днес е мизерия.
22
4
 
6
 
! Отговори
Ветеран преди 7 години
Много дрогичка се взе тогава, караха ни амфети и мацки за да ни поддържат духа по американски......
21
9
 
11
 
! Отговори
oпетков преди 7 години
До Ivo Явно си от по-младото поколение, но и на теб мозъчето ти е промито. Американска агресия във Виетнам не е имало. Това си беше агресия на Северен Виетнам в територията на Южен Виетнам, разделени след войната срещу френското колониално владение. Комунистически северен Виетнам вкара в тази война над 1 млн свои войници срещу Ю. Виетнам . Американците отидоха там в началото като съветници, след което видяха че не могат да се справят с комунизма с половинчати мерки и се включиха активно.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
част от това сме го гледали в "апокалипсис сега",опит да се компенсира стреса и ужаса на войната с импровизирани купони,неуспешен,на война дори красивото изглежда грозно,според мен още повече отчайват войниците
19
8
 
6
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Че то не било война,а чист карнавал.А аз бях останал с друго впечатление за американската агресия.Искренно благодаря на Днес.бг за проглеждането ми
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След години тази война ще бъде забравена. Ще дойде ред на войните в Ирак и Афганистан. Тези войни явно са доста по-приемливи от масата хамериканци.
17
3
 
13
 
! Отговори
Handel преди 7 години
Адски идиотско заглавие, преписано директно от рекламното каре на някой хамерикански сайт. Колко от сегашните българи са виждали каквото и да е от войната във виетнам, че сега да гледаме това, което още не сме го били видяли?
16
3
 
15
 
! Отговори
Ivi преди 7 години
Поредният провал на уса, 240 години съществуват - и *** навсякъде
15
4
 
11
 
! Отговори
Т Панаров преди 7 години
Американците преследваха комунизма, а дефакто исляма е много по голяма заплаха за целия свят. Само ескимосите могат да са спокойни. Обаче петрола си е петрол. Затова СА им е първа дружка.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шмaтката прави реклама на войната във Виетнам. А не си прави сметка, че там още се раждат увредени деца заради тая война. Дали да не и пожелая да си роди увредено дете? няма, аз не съм тя. Желая и да ражда здрави деца, не като виетнамските. Днеса доказа, че морала не ходи по журналистите.
13
2
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
а къде са кадрите на избитите виентамски деца,що за цинизъм е това що за гнус възхвала на агресори и убийци?
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз също намирам за обиден този материал! Имайте уважение към жертвите на тази безумна война! Наскоро във ФБ избухна скандал заради опита да се цензурира жертва на войната във Виетнам. Престанете с това промиване на мозъци. Във Виетнам са били извършени престъпления към човечеството и колкото и американците да пускат лъскави снимки с разни певачки, истината няма да се промени. Това е един от грозните епизоди от човешката история.
11
2
 
29
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Тази галерия каква цел има?Каква е тази подигравка?Показвате ни лайфа на неканените гости-серийни убийци?Добре, че виетнамците им дадоха урок. Още подскачат насън американците.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия що се самоубиват в такива безумни количества?И след Ирак е същото.Горе-долу доколкото разбирам престоят там се е характеризирал с много къркане,евтини и доста хубави *** големи количества наркотици и не чак толкова сражения или срещи с големи опасности за да оправдаят броят превъртяли и застреляли се.Отделно,че все пак е доста готино да караш танк хеликоптер или самолет.Мисля си,че повечето се самоубиват щото като се върнат в САЩ не им се работи и бързо пропадат в обществото.
9
2
 
17
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Тези девойки на снимките, тях за войнишки матраци ли са ги използвали?
8
2
 
19
 
! Отговори
ген. Во Нгуен Зиап преди 7 години
От какво ги е страх Сащ в Сирия? Страх ги е, че ще ги подуят от бой, както във Виетнам!
7
3
 
26
 
! Отговори
какво търсеха? преди 7 години
Какво търсеха американците във Виетнам?
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията е нескопосан опит за реклама на войнишката "професия", стъпващ пак на еВането