Ниско либидо - ето 5 начина да се справите с тях

Мъжът ви не е секс машина, проявете разбиране
1 фев 2017 22:31, Екип на Tialoto.bg
16
Ниско либидо - ето 5 начина да се справите с тях
Снимка: Reuters

Мъжете мислят за секс всеки 7 секунди? Или беше 5 секунди? Учените май още не са се спрели на конкретна цифра, но тя не е толкова важна.

Важното е, че жените вярват, че господата са митични сексуални същества, които винаги са готови да консумират страстта си.

Истината обаче е, че вашата половинка може да има ниско либидо и причината да не е във вас.

Ето и кои са най-честите причини за нежеланието му да прави секс и как да се справите с това:

Работен стрес

Той работи нонстоп по нова сделка, очаква всеки момент да го повишат или пък трябва да предотврати фалита на фирмата. Как очаквате да мисли за секс, когато всичко в главата му се върти около утрешната презентация/среща или подписване на договор? Понякога сам по себе си работохолизмът е изтощаващ и той буквално няма сили за креватни изпълнения.

Решението: Постарайте се вашият мъж да има поне няколко почивки годишно без лаптопа си. Ако се прибере стресиран му направете масаж или му пригответе топла вана. Не е нужно всичко това да води до секс, но ако той се отпусне и се почувства отпочинал, шансът това да се случи е доста голям.

2. Болести и лекарства

Някои лекарства понижават либидото. Ако вашият партньор страда от диабет или други болести, които изискват постоянна употреба на медикаменти, причината за ниското му желание за секс може да се крие в тях.

Решението: Преглеждайте и двамата здравето си често, за да може да хванете всякакви заболявания в ранен стадий. Ако имате подозрения относно връзката между лекарствата и ниското либидо на мъжа си, коментирайте ги с неговия лекуващ лекар и ако потвърди такава, помолете го да намери алтернативни медикаменти за лечение.

Вижте останалите начини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: либидостресвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При ниско либидо веднага си прегледайте простата!
7
2
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Важното е, че жените вярват, че господата са митични сексуални същества------------------------------------------------------------------------------------Майко мила! Уволнете незабавно "журналиста", който измисли това горното скудоумие!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не вие грижа! Вашия партньор е важен не на ваша приятелка и близка!Всяка жена си познава партньора и има глава на раменете за да си скрепи връзката. Когато двама души имат неразбиране по-между си има не разбиране и отдвете страни на диалога.Така, че повече внимание и близост с вашия партньор/ка.Профисионалните ангажименти си остават в работата с него мир и любов. Повече отдаденост и разбиране! Работата в работата!Не сте длъжни да носите емоционалния багаж на партньори, които не се разбират.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТака е,докато един ден научите,че докато "са спасявали бизнеса от фалит" са станали твърде интимни с друга,по-млада или по-нахална жена.Това,не винаги има връзка със секса,за златотърсачките са важни парите и егото на новият им "спонсор".
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете, като се скапват от работа не им е до секс. Ако трябва и да спасява бизнеса от фалит, въобще не го търсете за секс.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои мъже, жени дори не знаят че са болни от диабет тип 2.Имат твърде високо ниво на глюкоза, без изобщо да подозират, това. Твърде нервни, лесни уморяеми. Затлъстяващи. Високо кръвно. Липса на движение, нежелание за движение, лениви.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Невропатията засяга 75% от мъжете и 35% от жените. Претъпява се чувството за секс, оргазъм удоволетворение, желание за секс при диабет. При жените няма удоволствие от секс поради високото ниво на глюйоза. Влагалището е твърдо сухо и има липса на удоволетворение. И спад в желанието за секс. При мъжете е труден кръвотока в същинската част на члена. И трудна ерекция, понякога и невъзможна. Спад и пълен отказ от секс са напълно възможни. И няма нищо общо с партньорите. Това е от болестта.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поради, трудното зарастване на рани от бавното съсирване на кръв при хора с диабет. На жените им забраняват да раждат.