Партньорът ви е егоист? Ето и знаците!

4 признака, по които да го познаете и да спасите връзката си
5 фев 2017 22:20,
6
Партньорът ви е егоист? Ето и знаците!
Снимка: outnow.ch

Нормално и напълно приемливо е да бъдем егоисти в известна степен, тъй като по този начин се грижим за себе си. Когато обаче бъдем прекалено егоистични и то непрестанно, обикновено вредим на отношенията си с близките ни хора и най-вече с интимната си половинка.

Ако излизаме с прекалено егоистична личност, това много често води до емоционално изтощение, тъй като ние единствено правим компромиси. При подобни връзки е въпрос на време да се разделим с партньора си.

Установяването на проблема в ранен етап и споделянето му с партньора може да се окаже единственият начин да спасим връзката си. По кои признаци да се ориентираме, че партньорът ни е доста по-егоистичен от необходимото?

1. Никога не отстъпва

Не си спомняме последния път, когато партньорът ни е направил нещо за нас. А, когато помага за покупките или купува подарък, винаги очаква нещо в замяна.

2. Изключително контролиращ е

Откакто сме започнали да излизаме, той установява няколко правила – колко често да излизаме с приятелите си или да не работим вечер, тъй като той се чувства неудобно. В същото време, не е готов да промени своите планове и навици, за да се съобрази с нас. Само егоистичният човек може да определя начина на живот на половината си.

Вижте още знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: егоиствръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем не това имам предвид.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е предпоставка другия да превръща свободата в свободия. И да се възползва от нея, чрез изневяра. Това имаш в предвид. Въпрос на време е пълен крах на връзката. Не ми се вярва да желае някой, това.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Описаното е за глупавите егоисти. Умните егоисти развиват ползата от свободата на другия.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените предпочитат да излизат с мъж. Не с баща си, пъстрока си. Този контрол, над тях е жив тормоз. Считат, че са ограничавани при твърде много възможности. Това ги обижда. Веднъж, че им нямате никакво доверие и втори път, че вие имате контрол на техните неща. Не уважавате, тяхната индивидуалност, характер, мислене. И веднага, след това изниква въпроса:"Той, защо изобщо е с мен!?"Нищо чудно да се отдръпне от вас, изведнъж и да прекрати всякакъв вид диалог. С дълбоко обида и разочерование.