Мъжки, женски... или просто среден пол

Норвегия може да официализира "третия" пол
8 фев 2017 22:44,
60
Мъжки, женски... или просто среден пол
Снимка: Flickr.com

Норвежката работническа партия обмисля въвеждането на трети пол в паспортите и официалните документи на местните, предаде "The Independent".

"Вярвам, че всеки човек има правото да живее живота си с идентичността, която счита за своя", коментира лидерът на партията.

Той и неговите колеги предлагат наличието на среден пол с название "hen" на норвежки, идващо от сливането на мъжки ("han") и женски ("hun"). Най-голямата политическа партия в Норвегия заяви, че обмисля въвеждането на това допълнение към личните документи като част от тяхната програма за 2017-2021 г.

Швеция вече въведе трети пол през април 2015 г. Трудността на някои личности да се самоопределят като мъж или жена ще изчезне и те просто ще се вместят в среден род "то". Така тези индивиди ще живеят много по-свободно и спокойно, без да изпитват подобен дискомфорт.

Подобно предложение бе внесено вече през 2016 г. в Норвегия, но не успя да спечели достатъчно привърженици, припомня "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приказки за лековерни . Това е зле прикрита глобалистична политика . Не подхожда на една работническа политическа партия да обсъжда и решава медицински проблеми . Има кой да се грижи и за това .
28
0
 
1
 
! Отговори
До Братовчеда преди 7 години
Норвежците точно за твоя случай предлагат освен Той и Тя да има и То
27
3
 
2
 
! Отговори
просто е преди 7 години
До ВаляЗащото създателя на работническото движение другаря Ленин и с лява резба и руснаците още се кланят на препарирания крачен лост в центъра на Москва.
26
3
 
10
 
! Отговори
Валя преди 7 години
Само не разбрах защо "работническата партия" на Норвегия ще иска това.То самото не може да се определи какво същество е,друг ще решава.Не знаех че,гейчетата са толкова работни та цяла партия се занимава с това.То афганистанците затова напират за Норвегия.
25
1
 
3
 
! Отговори
Жабок. преди 7 години
На мен ми е смешно. Но уви душата няма пол, така, че ....
24
2
 
12
 
! Отговори
Братовчеда То преди 7 години
Вярвам, че всеки човек има правото да живее живота си с идентичността, която счита за своя", Е ,добре аз се чувствам извънземно а няма такава опция значи е пренебрегната моята идентичност и трябва да съдя държавата за дискриминация........
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що е то облечено във власт ,с костюм на Версаче ,с ръст 1.6 подскача и се хили като изоглавено,подчинява се и лакейничи а е страхливо дребно човече,ухажва жените а му е приятно да се отърква у мъжете,а за другите,облечени в рокли ,а по-мъжествени от Дядо Вичо с фадромата!*** гадни!
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето какви извратеняци решават съдбста на цели държави и народи с история,плевела,меркел,могерини,юнкер всичките са от третия пол,*** на природата..
21
1
 
21
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Цитат: "Швеция вече въведе трети пол през април 2015 г. Трудността на някои личности да се самоопределят като мъж или жена ще изчезне и те просто ще се вместят в среден род "то". - край на цитата!"ES" - на Стивън Кинг - пасти да яде! Машшалла на норвежците! То-тата се множат - и после Европа застарявала! Легализират се извращенци...и перверзници! Докато решат -дали да се гаврят с деца...или просто да са **асти...или ле.....бийки...им оставят време да помислят! Извратеняци...и перверзници!!!
20
2
 
18
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Страхотни ценности! Благодаря! Вече си искам на власт Тодор Живков! Такава пасмина, такива антинародни публикации, такова агресивно обработване на мозъците на хората само с лагери се оправя. Каторжен труд и бой.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата година Норвегия разреши бракосъчетания нагей двойки в църква, но само ако са съгласни и тримата - поп, органист и клисар. Преди около месец вече бяха готови и с музиката и църковната служба при този ритуал.
18
0
 
17
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
"предлагат наличието на среден пол с название "hen"""hen" на Английски означава кокошка - прекрасно име за тези психопати-изватеняци!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам да се пише във документите като ***
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До възмутен"Гей пропагандата става все по-гнусна и агресивна а гейовете все по нахални и безочливи."---Ами, точно като "ромите" (да не меизтрият) - гнусни, безочливи, нахални и агресивни. И се държат все едно останалите са им длъжни. ГНУС!! Но материали по темите продължават да ни бъдат натрапвани от "медиите".
15
1
 
20
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Въпреки, че подкрепям хората от всички сексуалности, това с пола по документи и усмотрение не ми харесва.Полът е физиология. Има два начина да принадлежиш към един пол - по рождение и чрез завършена операция за смяната му. Всичко друго са лигавщини. Да, нека има трети пол за паспорта, защото има хора родени с хермафродитизъм. Но да се вписва такъв само срещу медицинско!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Венцислава Вельова честно много не си от умните, има само 2 пола фе *** и няма да броим изкуствения скит под възглавнижата ти. Поредните глупави драскания ... пфффф
13
1
 
12
 
! Отговори
а1 преди 7 години
Мъжки, женски... или просто среден пол------Има се в предвид, мъжки пол, женски пол и..... Франкенщайн!!!!!
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма среден пол при хората. Що за измислица?!?!? Това е болно състояние на мозъка и духа. Престанете с тия ***-отии!!!
11
0
 
14
 
! Отговори
горо преди 7 години
Няма такова животно. *** ценности не струват.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
👬И какво предстои