Като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар

Някои решения, които хем разсмиват, хем не съвсем
10 фев 2017 21:32,
22

  Снимка: izismile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По света за да свършиш определена работа се изисква съответната квалификация. В България безпроблемно веднага можеш да станеш строител, брокер... още по-странно е, че ставаш преподавател също безпроблемно. При последното ми посещение на езиков курс преподавателката се оказа танцьорка в нощен клуб със съмнителни познания по езика, щом дори един от колегите влезе в спор за граматиката докато тя проверяваше упражненията с помощта на телефона си.
18
2
 
7
 
! Отговори
НАС преди 7 години
ИНОВАЦИИ ,КАТО В НАШАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА !!! ЗАТОВА ИМА САМОУБИЙСТВА,САМОЗАПАЛВАНИЯ И Т.Н !!!
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 8 години и празника хазната и изтеглиха 46 млрд заеми които ще плащат и внуците ни - нашите, не техните.
16
3
 
10
 
! Отговори
Тт преди 7 години
Еййй,. много ИНДЖИНЕРИ се обидиха!!!
15
6
 
22
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Предполагам че това са снимки на построеното от Герб.Такива са всичките им проекти-безсмислени , неизползваеми и абсурдни ,но задължително много скъпи за да могат да откраднат повече пари.
14
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Като виждам какви кадри излизат от образователната ни система винаги съм споделял с приятелите си:некадърни икономисти-слаба държава,некадърни юристи -да му мисли който отива на съд,но дано в медицината нещата да си вървят по старому,че иначе майка ни жална -ще ни морят от некадърност.Но уви това днес е повсеместно явление в държавицата ни -излизат полуграмотни хора от висшето образование,това е факт.А искаме добра държава,как да стане?
13
0
 
36
 
! Отговори
:) преди 7 години
Напишете си го честно:КАТО ЗНАМ КАКЪВ СЪМ ЖУРНАЛИСТ, МЕ Е СТРАХ ДА ОТИДА НА ЛЕКАР :)
12
6
 
7
 
! Отговори
Женско преди 7 години
Абе, жено' в техниката има технологични отвори, допълнителни елементи и много подобни и създаване на допълнителни елементи за подпомагане на създаване дадено изделие. На почти всяка отливка ще се видят подибни отвори които са затапени и елиминирани по различен начин. Но какво да се прави женката толкова може и напъването си иска усилие.
11
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са извадки от руската действителност.
10
4
 
9
 
! Отговори
Марийка станала преди 7 години
Марийке не знаех, че си станала рижисьор. Браво Марийке чудесна си! Откога пишип за днес бг? Много поздрави на Иванчо от мене кат са вииш с негу!
9
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар"По същата причина би трябвало да ходя редовно на лекар ли?Този мохабет е страшна тъпотия! То да ги бяха мислили инженери тия изцeпки, пък то сега и инженерите вече ги замениха с палячовци, които са преминали някакъв бърз курс и си мислят, че могат да имат нещо общо с инженер... и после инженерите са им криви!
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз на лекар не съм ходил от доста години ;)
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимка 8 ясно се вижда, че строителите още не са премахнали загражденията на обекта. Не знам защо я представяте като завършена постройка. По всяка вероятност ще поставят метално съоръжение със стълби, подобно на американските общежития.
6
1
 
20
 
! Отговори
КВИ ИНДЖЕНЕРИ ,БЕ... преди 7 години
ВСИЧКИ СА САМО ---ИЗКОПЧИЙ ,ЗИДАРО--МАЗАЧИ И БЕТОНДЖИЙ.......!!!ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ!!!!!!!
5
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не обиждайте професиите. Това на снимките са самоделки на жителите на въпросните домове. Тези "решения" не биха минали пред ръководството, ако бяха представени от инженер или архитект.
4
0
 
17
 
! Отговори
DdR преди 7 години
Това с мивката само че в комплект с душа, който стътчеше извън ваната на душкабината (която нямаше стени), съм го преживял лично в Литва, хотел Вардува в Швентой.Голям майтап беше 14 години.Сега сигурно вече е оправено.
3
9
 
59
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Бас ловя, че инженера е проектирал правилно комина на камината, и е точно там, където трябва да бъде, но кифлата, жена или любовница на собственика на и след като жилището, е искала самата камина да е малко по-настрани, и след като му е пилила 3 дни по мозъка, той се е предал, а резултата го виждате на снимката.За всички останали снимки, инженерите имат най-малка вина.Предприемачите, както винаги,гледат да минат тънко и евтино.
2
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кога зидаро-мазача с начално образование стана инженер?
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко туй? Ново строителство по 3000 евра метъра?