Грешки за Св. Валентин от социалните мрежи

Четири нагледни примера, които да не прилагаме
11 фев 2017 09:32,
12
Грешки за Св. Валентин от социалните мрежи
Снимка: flickr

Тъй като денят на влюбените наближава, е от полза да обърнем внимание на поведението си в социалните мрежи. По това време на годината емоциите са в своя вихър, тъй като месец февруари е познат и като „месецът на любовта“ сред двойките.

Лесно е да обидим и подразним приятелите си в социалните медии, ако не помислим преди да публикуваме. Има няколко основни грешки, които се допускат и е препоръчително да ги избягваме, независимо дали сме обвързани или нямаме партньор до себе си.

1. Споделянето на прекалено много информация

Вълнението около предстоящия празник е разбираемо и често имаме желание да се отбележим от всяко едно място, което посещаваме. Макар да няма нищо лошо в това, по-добре е да ограничим любовните публикации до минимум.

Непрестанното споделяне оставя впечатление, че вместо да си прекарваме чудесно с любимия/любимата си, сме заети с телефона си и с доказване на този факт.

2. Подигравки с влюбените двойки

От друга страна, много необвързани са склонни да публикуват статуси относно колко комерсиализиран и банален е празникът на влюбените и непрестанно се подиграват с вълнението, което той предизвиква у някои.
Подобна постъпка по-скоро изразява озлобление и незрялост. Освен това, много лесно бихме могли да обидим свои приятели или познати, за които, по една или друга причина, 14 февруари е значим ден.

Вижте останалите примери в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Еврогей преди 7 години
Искам да сайдисвам Валчето на 14-ти - ще му пъхна червено вино валентинка в розовото задниче.
10
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
какьв е този св валентин защо се занимаваме с чужди традиции геи парадипедофилия еднополови бракове и други евроценности хаиде стига вече с тазипорнография
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подарък за нея - тиган
8
3
 
17
 
! Отговори
ЧАН преди 7 години
Поредното чуждопоклонничество.От де на де "Св.Валентин"? За нас истинските българи си е Трифон Зарезан.На този толкова български празник можем да отбелязваме и ден на опиянението от прекрасните български вина и..опиянението от чистата любов.....Обичайте се...по български...
7
0
 
20
 
! Отговори
Коце кмета преди 7 години
Ще се обиди ли жената ако на 14 фев се тагна/отбележа в бардак със статус "празнувам трифон зарезан"? Все пак няма да празнувам Св. Валентин, нали?
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брее, кога стана юли!
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешка 1 - НЯМА СВ.ВАЛЕНТИН в България. Има Трифон Зарезан. Заврете си западните глупости де слънце не огрява.
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комерсиален празник без никаква стойност (като изключим финансовата). Празник на търговията и фалша, който повечето го "празнуват" по инерция, щото на тоя ден се очаква да го правят.
3
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
14 февруари е Трифон Зарезан!!! Наздраве!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Освен това, много лесно бихме могли да обидим свои приятели или познати, за които, по една или друга причина, 14 февруари е значим ден."За всичките ми познати, обвързани, необвързани, женени (като мен), неженени, това е някаква измислена пародия на "празник", за който се вдига прекалено много шум. Абсолютно никой не му отдава значение. Злоба и комплекси? Злобни и комплексирани сте вие "празнуващите", щото никой не ви бръсне за слива, колкото и да парадирате, че празнувате.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Празник за търговците и кифлитe.Ще си вържа панделка на "боздугана", щом предлагат "хралупа", ще постравим нещо подходящо там!