Сутрин или вечер? Кога е времето за секс

Кой, кога и в колко – отговорите потърсиха британски изследователи
11 фев 2017 22:46, Екип на Tialoto.bg
56
Сутрин или вечер? Кога е времето за секс
снимка: outnow.ch

Какво ли правят всички в неделната сутрин? Часът е 9:00, дали спят? Вероятно са станали за сутрешна тренировка или да правят палачинки... Съвсем не. Британски учени смятат, че в сутринта на последния почивен ден хората правят предимно секс.

Според ново социално изследване, проведено във Великобритания по поръчка на козметична компания, неделната сутрин е най-предпочитаният момент за правене на любов.

Социолозите достигнали до този извод, след като провели анкетно проучване сред 2 000 възрастни. Крайъгълният камък на изследването бил кое партньорите предпочитат повече: утринния или вечерния секс?

С изненада ще откриете, че най-масовият миг за любовна гимнастика всъщност не е петък вечер. По данни на британските социолози, най-любовният ден е неделята, следван от събота. Петъкът явно изостава.

Топ 10 на най-предпочитаните дни и часове за интимни моменти:

1. Неделя, 9:00
2. Събота, 22:30
3. Събота, 23:30
4. Петък, 23:30
5. Събота, 10:30
6. Събота, 11:30
7. Петък, 22:30
8. Събота, 23:15
9. Събота, 21:30
10. Неделя, 21:30

Обяснението на учените за резултатите от допитването е, че през почивните дни хората са с по-приповдигнато настроение.

"Съзнанията на хората са по-отпуснати през уикенда, а и имат повече време за себе си“, коментира сексологът Аликс Фокс. Тя не е изненадана, че неделята е предпочитан ден за палави игри – "Че кога иначе?".

Освен най-предпочитаните, социолозите извеждат и най-малко вероятните дни и часове за секс.

Топ 10 на най-непредпочитаните дни за мачкане на чаршафи вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сутрин, и вечер, и помежду тях.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментар 22е за коментар 21Ходи задоволявай *** си аншуа другаде.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22Дебело ходи се лекувай в дебелариума у Варна. С туй малко легло метър на метър и таз стая два на два. Грозната ти баня и неумитите ти плочки. Не те знам колко си начесана. Ще счупиш леглото дебело. И хладилник няма тлъсто топка с лой.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз като някой не ми е насърце е чао. Ако драпа да ме нерви, почвам и аз да нервя и така докато си скъсаме нервите. До пълна омраза и дълбоко разочерование. И секса му се изпарява за цял живот.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако секса е готин и обичаш човека. Не се опира само до тези три дни. Ако не го бива повече няма да се среща с вас. Ако настоявате има и други крайности
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кога е времето за секс."---Тоя "график" да си го спазват социолозите, дето са го установили "научно".Моят не носи часовник и е на ненормиран работен ден - когато му дойде времето, не гледа "графика".
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен, ако не желаете именно това, да бъдете добър познат.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навсякъде се пише и изписва. Обръщайте повече внимание на жената, партньорката, приятелката. Прекарвайте, повече време заедно. Комуникирайте, говорете, споделяйте. В противен случай отблъсквате, очуждавате партньорката, жената, приятелката от себе си.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С жените живеят по схемата. Чао------Майната ти!-----Сбогом! ---Не си мисли, че на жените им пука за непрепективни мъже. Не! Не се интересуват. Така се обеснява. Защо трябва да им пука за мъж, който не го е грижа за тях. На жената е отредено да е мила и добра. На мъжа да се грижи за нея, да и дава любов и сигурност в чувстата му към нея. Когато има липса на подобни чувства и отхвърляне жената мигновенно се отръпва, охлажда и си тръгва.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато преживяваме остра влюбеност, в кръвта ни постъпва целият хормонален коктейл: допамин, предизвикващ пристъп на щастие; фенилетиламин, отговарящ за възбудата; серотонин, държащ емоциите в подем; и норадреналин, създаващ усещане за всемогъщество. Съответно, за любовта или псевдолюбовните разстройства в организма отговарят други хормони. Мъжете са полигамни.Любовта при тях продължава от година до три. Мъжете са допаминозависими, живеещи по схемата страст охлаждане раздяла.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че са възбудени от собствените си представи за жена, любов. (в 90% са чикибоци и не се възбуждат от жени) само от себе си, картинки и ци цорестите дами от телевизора. По скалата от 1 до 10 са 2.5 в секса. Любов не умеят да правят, да изпитват. Нищо чудно, че жените в даден момент ги отбягват. Всичко си има логично обяснение за това.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че са гадни са гадни виртуози в мръсните номера. Че са гладни са гадни (любовта на мъжа, минава през стомаха)
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновенно влюбените много правят, толкова много любов по всяко време. Навсякъде.
4
4
 
8
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Времето за секс е тогава когато се случи, на работното място, докато шофирам и половинката ми ме изсмуква, сутрин, но след като си измия зъбчетата и съм сервирал кафето, вечер след душа... винаги когато си с човек когото обичаш и те обича.... Желая го на всички който живеем тук.
3
1
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Pilna tapotiq
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве не ви знам к, во желаете вие мъжете, но трябва се стараете за жената. В смисъл готин секс, ако правиш винаги ще ти пуска. А не да я отщяваш от секса с теб. И след това, почва в цикъл съм и така два месеца. Оф..., глава я боли три месеца. Докато се усетиш дошло време за следващия цикъл. Не я кефиш. Но, гледа да не те обиди и го прави с финес.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси щуротиите.