Грешките, които правим, като купуваме бельо

За какво трябва да следите при следващия шопинг за бикини и сутиен
12 фев 2017 20:35, Екип на Tialoto.bg
7
Грешките, които правим, като купуваме бельо
Снимка: Victoria`s Secret

 Ако се замислите за първия си закупен сутиен, вероятно ще се усмихнете. Уцелихте ли точния размер и форма? Едва ли! Интересното е, че според британско проучване и след години много жени правят грешки при закупуването на бельото си. Ето и кои са най-често срещаните и как да ги се предпазите от тях:

1. По-голяма чашка/по-малка чашка

50 % от дамите си купуват сутиен (според проучването на Sparkling Strawberry ), а след това се оказва, че гърдите им не са пристегнати изобщо. Само леко навеждане прави огромен луфт между материята и плътта. Това напълно обезсмисля носенето на сутиен (освен ако целта не е визуална заблуда, че имат по-голям бюст). Другият често срещан проблем е по-малкият размер, които пристиска плътта и в дълготраен план, може да доведе до здравословни проблеми. Решението: Никога не купувайте бельо "на око".

Дори да знаете номера си и да закупите същия размер, между моделите има разлика в усещането дори да са един и съши номер. Мерете на място!

2. Скучно бельо

20% от жените не си купуват луксозно бельо заради ниско самочувствие. Решението: Вие заслужавате да се поглезите. Без значение дали има кой да го види, или не, когато жената е със секси бельо, тя автоматично излъчва по-голяма увереност и сексапил.

Вижте още в TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: шопингбельогрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
правило 1 преди 7 години
Ако мъжете се водят единствено от своя интерес, те НИКОГА не са победители.
4
1
 
12
 
! Отговори
А защо . . . преди 7 години
Защо не не се напише нещо и за мъжете , за купуването на мъжко бельо . В матриархат ли живеем вече че винаги над 90% от темите са само за жените . Как жените да противодействат на мъжете какви тактики да предприемат при разни ситуации така че винаги тя да излезе победител над мъжа . Съвети и подучвания за да победи в живота . . . Защо няма такива статии за мъже . Нека да има , да се научат и мъжете как да противодействат на жените и как да се водят единствено от своя интерес .
3
0
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 7 години
Не разбрах оти горе требе да се стегам, а долу да сум без кюлоти.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - важно е когато купувате сутиен да го премерите.Или казано по друг начин да си носите .....
1
3
 
11
 
! Отговори
11 преди 7 години
"като" или "когато", бе лeйки?