Трикове с грим за първа среща

Топ 5 трика, които ще направят чудеса с лицето ни
19 фев 2017 21:21, Криси Табачка
8
Трикове с грим за първа среща
Снимка: Instagram

Когато се приготвяме за среща, която дълго сме чакали, основно мислим за три неща – как да се облечем, каква прическа да си направим и как да се гримираме.

Вече ви разказахме за топ 5 на прическите за среща, а сега е време да обърнем малко повече внимание на друг съществен момент – гримът.

Както добре знаем, козметичната индустрия се е погрижила да имаме пълен набор продукти, които могат да направят чудеса.

Ето доказаните топ 5 трика, които работят и които ще направят чудеса с грима ни.

1. Контурирайте с хайлайтер

Най-лесният начин да изглеждате по-слаби в лицето е да използвате хайлайтер. Поставете го на местата, на които пада светлина и по този начин ще отвлечете вниманието от по-широките части на лицето.

2. Извийте миглите

Увеличете обема и размера на миглите, за да създадете мистичен поглед. Използвайте извивачка за мигли и завършете с поне 2-3 пласта спирала. За още по-дръзка визия, изберете лилава или тъмносиня спирала.

3. Освежете с руж

Придайте малко свежест на лицето с руж. Изберете формула, която изглежда естествено и лесно се разнася по лицето. Веднага ще откриете разликата.
 

Останалите трикове с грим за първа среща можете да прочетете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти говорил ли си изобщо с нея, че си наясно, колко и е умствения багаж? Обикновено такива отворковци, като теб си плащат заради гумената глава, която си носят. Летят на високо, но не виждат и чуват по-далече от носа си и по-близко от ушите си. Ти като онзи... "тя нещо не е мой тип жена". Аланколу, като не е за теб, защо натискаш да бъдеш с нея. Общо взето"въздух, под налягане". Табелки на хората не се поставят,ако въобще не ги познавате. Липса на елементарно възпитание. Това да си елементарен.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който те харесва те харесва с грим и без грим. Останалото са претенции, които създават лош микроклимат между два души.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грим за простотия и глупост!!! Как да прикриете, колко сте т.ъ.П.а ? Доверете се на новия крем за мозъчни гънки -"ГЕРБ" от "ББ Банкя"
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той няма два лева да купи една лимонада на жената ще я води на басейн. Те всички са чисто натурални на басейн, море, сауна.
3
0
 
5
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
На първа среща - басейн, баня или сауна.Не се хабете с грима.
2
2
 
6
 
! Отговори
!! преди 7 години
Жените са най-красиви когато са без грим.Грима може да ги направи по-привлекателни, но не и по-красиви.Същото е като една жена да се си сложи сутиен с подплънки - всички мъже ще се заглеждат по нея, но всъщтност ще се заглеждат по сутиена - просто е глупаво и безмислено. Жени бъдете себе си, оставере мъжете да ви харесват такива каквито сте.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опъват любовната мрежа в очакване на прекрасния рибок да се оплете в любовната месина. -----И ти си ядосан от този факт.