Любовният ви хороскоп за 21 февруари

Вижте какво ви очаква на интимния фронт
21 фев 2017 08:46, Александър Попов
1
Любовният ви хороскоп за 21 февруари
Снимка: Reuters

Овен

Вие ще имате един незабравим ден в сексуален план. Ще покорите партньора си със своето обаяние и чар. Ако сте родени през първите десет дни на месеца, само една мисъл, че някой ще ви отведе до олтара, ви причинява тревожност, а и скука. Тази вечер ще бъде изпълнена с отлични възможности да реализирате своя страст и вдъхновение с партньора си.

Телец

Най-чувствителните души няма да могат да избегнат любовта от първи поглед и ще попаднат във водовъртежа на чувства и емоции. Ако сте от последната третина на месеца и ви се струва, че с партньора ви са възникнали неразрешими спореве, не се отчайвайте - това е временно явление, свързано с негативното влияние на звездите.

Звездите предвиждат много щастлив период, пълен с интересни събития. Ако вашият партньор е Овен - вашата положителна енергия ще бъдат прехвърлена на партньоря, което ще ви помогне да вървите щастливо ръка за ръка.

Днес вечерта ви се предлагат алтернативни начини да отговарите на вашите най-съкровени сексуални желания.

Близнаци

Днес ви очаква незабравимо изживяване под юргана. Освободени сте от всякакви табута и ще се отдадете в пълна степен на чувствата си. Ако сте роден в първата декада все пак имайте едно наум и винаги се допитвайте до Богинята на разума ако днес сте на първа среща.

Тази вечер звездите са благосклони за наистина прекрасна и романтична любов.

Рак

При вас сексуалните удоволствия са в изобилие. Благодарение на факта, че познавате себе си и с малко допълнителни усилия вие можете да станете ненадминати майстори в секса. Ако сте родени през първата декада, звездите ви дават шанс да промените изцяло своя живот само с една дума - обичам!

Астралната ситуация при Раците е добра и с времето ще става все по-добра, особено в интимната сфера. Тази вечер ще изненадате приятелите си, особено тези, които предвиждат да излязат на ресторант.

За останалите зодии четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: любовен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари