6 години затвор за препикан и подпален Коран

24-годишна словачка запечата "геройството" си на видео
Обновена: 22 фев 2017 21:19 | 22 фев 2017 21:19,
111
6 години затвор за препикан и подпален Коран
Снимка: кадър, Youtube

24-годишната Шейла Жмерекова от Словакия е заплашена от 6 години затвор. Причината? Тя подпали Корана, като преди това... се облекчи по малка нужда върху него. Цялото "геройство" е запечатано на видеоклип, публикувано в Youtube.

На клипа се вижда словашкото знаме, но клипът вероятно е заснет във Финландия.

Младата жена е арестувана. Тя ще бъде обвинена в създаването на екстремистки материали, подбуждане на етническа омраза.

Във видеото Шейла се заканва още, че ще преследва всеки мюсюлманин. И никой няма да я спре, дори полицията.

Профилите й в социалните мрежи са пълни с екстремистки коментари и омраза спрямо мюсюлманите.

Майка й, Олга, твърди, че поведението на дъщеря й се променило коренно, след като била изнасилена от роми. Това се случило, когато била на 14.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: омразаСловакияКорана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая бензин ли пи кае
60
2
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Малко са й.Можеше да свърши като шарлитата и да зтрие заради лошото си домашно възпитание много хора, случайно озовали се наблизо.Представете си, че някой го направи с Библията, как ще се почувствате?Такива болни деяния са опасни за обществото, защото водят до напрежение, омраза и радикализиране и в двете страни.
59
2
 
3
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
*** налазиха коментарите и се мобилизираха. Май е време да им покажем какво се случва когато Християнина вдигне глава.
58
2
 
8
 
! Отговори
Халю Балю преди 7 години
Когато мюсюлманите се гаврят с Библията, а дори и със християнски гробове и заплашват че ще избиват християни нищо не се случва, а когато една Християнка е изнасилена от *** и не крие омразата си към тях това е престъпление. На защитниците на мюсюлманите ще кажа едно, един ден когато ви влязат във къщата с ножове и автомати ще прозрете каква глупост сътворихте на света, но ще е късно.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се аналисира, чисто религиозно, има десетки милиони, почти стотици милиони мюсулмани убити от християни, отколкото обратното.
56
6
 
24
 
! Отговори
Двоен метър преди 7 години
Значи когато псевдомюсулманин каже, че ще убива, викате "оооо, те мюсулманите са лоши, те убиват", а то дори не са мюсулмани тези които ги говорят тия неща. А когато някакви прости и бeзмoзъчни пикли правят гнусни неща, унижават и заплашват мюсулмани, викате "браво на тях, герои са, така трябва".
55
5
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 7 години
Изпружването на един точно определен пръст на ръката с цел да обиди, е жест съществувал от древността. Същото се отнася и за пикаенето.Да не говорим, че има мноооооого млади жени (че и стари), че и мъже даже, които правят такива клипове. Само дето Корана не присъства в тях, и не ги качват в ютуб, ами.... другаде.Иначе казано, какво ми се правиш на свенлива девица, бе??
54
12
 
30
 
! Отговори
къде е равния аршин. преди 7 години
Когато мюсюлманин каже, че ще убива и изнасилва християни, защото били неверници нищо не става, той само бил казал. А когато християнин каже, че ще преследва мюсюлмани, опа... "създаване на екстремистки материали и подбуждане на етническа омраза". Ако се анализира чисто религиозно има много повече убити християни от мюсюлмани на религиозна основа, отколкото убити мюсюлмани от християни. Но никой не я закача онази религия... не се очудвам, че тук таме някой превърта, ние сме вечно дискриминирани.
53
1
 
7
 
! Отговори
само така преди 7 години
от заплашена и осъдена има разликаТо и в България много политици са заплашени от затвор, но някой да е видял да има осъден политик ?
52
3
 
31
 
! Отговори
да бе, трол съм... преди 7 години
А за оня иракчанин, изнасилил 10 годишно момчето в басейн в Австрия през октомври м.г. - присъда няма да има.... защото не било ясно дали из.ро.дът бил разбрал, че детето не било съгласно?! Не ме питайте, и аз не разбирам логиката тук.В Англия пък имаше случай с един Сомалиец, пак изнасилвач. И за него нямало присъда, камо ли депортация. Що? Ми щото казал на съдията, че "не знаел че изнасилването е лошо нещо". Не се бъзикам!Я ми кажете, предвид горното, защо според вас съм ***???
51
12
 
21
 
! Отговори
Тео преди 7 години
Това момиче няма нужда от затвор ами от помощ. Съжалявам го, наистина. Явно е изживяла тежка психологическа травма. Честно казано ако се знаят героите, които са я изн***силили и ако тя ги знае, бих ги поканил в къщи, бих им сипал малко приспивателно и после ще им отрежа топките. Това заслужават. Не се споменава религиозната принадлежност на съответните ***, но коранът не е виновен, че някои хора нямат елементарно възпитание. А и като цяло почти всички религии са губене на време!
50
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момиче не се нуждае от затвор, а от психологична помощ. Ако беше за "бежанците", щяха да ги изкарат с 1000 психологични проблема, и да им осигурят безплатни храна и лечение.
49
35
 
4
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Простотия от бившия соц-лагер.
48
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми, браво на момичето .. дай Боже повече мислещи, като нея хора.
47
4
 
35
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
не съм Сигурен каква му е била истинската цел на Сорос и на другите *** от еврейско-лихварския "елит" като организираха "бежанската" вълна,но това което постигнаха е тотална дестабилизация на западна Европасамо една искра трябва и всичко ще пламне !Путин ще е последн глуп***к ако не и драсне кибрита на Европа
46
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мюслята нахалстват вече прекалено! Ще има кютек!
45
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56Я пък ти?Не ти харесва патриотизма в Източна Европа?Е друго си е неолибералният рай наречен Ислямска държава създаден от ОбамаТи да не мислиш че американците са психичноболни та да дават пари на фондации като на СоросПарите за тях може и да минават през САЩ но идват от петролните шейховеПред пакта между крайнодесните и крайноконсервативни ислямисти с лявата Демократическа партия на САЩ бледнее и Рибентроп-Моло'товБез парите на талибаните е свършено със с"оросите
44
44
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко че толкова много млади хора в източна европа се плъзнаха по динената *** на руския "патриотизъм" който вместо любов към родината проповядва омраза към останали свят.
43
6
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% ако това беше Библията, нямаше дори да се занимават. А какво етническо има в корана не знам.
42
48
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази явно и е харесало като е била на 14 и сега пак си го търси.