Звездите го говорят: Какво ви очаква на интимния фронт?

Вижте вашия любовен хороскоп за 24 февруари
24 фев 2017 09:14, Александър Попов
1
Звездите го говорят: Какво ви очаква на интимния фронт?
Снимка: Reuters

Овен

Планетите са настроени добре към вас и днес сте в пълна хармония с вашия партньор. Родените в третата декада имат и допълнителен бонус - вечерта се очертава повече от гореща и ще бъдат осъществени всички сексуални фантазии. Все пак не разчитайте само на небесната подредба, а положете и усилия денят да се окаже наистина запомнящ се.

Телец

В рамките на целия ден ще ви обхваща постепенна леност, особено това се отнася до желанията ви и секса. Но не се разстройвайте, всичко е временно и зависи само от вас колко време ще трае. И спокойно може да наваксате. Родените в първата декада трябва да внимават, защото вродената им прикритост може да им изиграе лоша шега с партньора. Вечерта няма да бъде от незабравимите, най-добре е да я прекарате у дома. И дори да поиграете някоя "вредна" игра на компютъра или плейстейшъна.

Близнаци

Тази вечер е подходяща да се развихрите и да разкриете в пълна степен вашето обаяние. Ще ви се удаде възможност да покорите сърцето на партньора или на желания от вас човек. Родените в първата декада могат да усетят завистливи погледи, но в крайна сметка нямате вина за доброто си настроение. Тази вечер се очертава интригуваща, а тези, които нямат партньор ще бъдат простреляни с любовна стрела. И няма да могат да скрият връхлитащите ги чувства.

Рак

Няколко дребни грешки могат да доведат до сериозен разрив с партньора ви. Трябва и да бъдете самокритични, тъй като в последните дни не отделяте много време за него. И това определено пречи на интимния ви живот. Напрежението се лекува най-добре със секс, затова се развихрете в спалнята - поне завършекът на деня да ви донесе удовлетворение.

Вижте тук какво очаква и останалите зодии на любовния фронт

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Тъй е то, като не можеш да е**ш, звериш се в хороскопи!Бе Александърчо ................