Числата във вашия живот. Вижте как ви влияят

Числата са значими, тъй като имат енергия, която ни определя
26 фев 2017 22:30, Теодора Драгоева
0
Числата във вашия живот. Вижте как ви влияят
Снимка: outnow.ch

Нумерологията се основава на идеята, че като всичко останало във Вселената, числата са значими за всеки един от нас, тъй като имат енергия, която ни определя.

Ако се замислите, ще видите, че едни и същи числа се повтарят в живота ви редовно в определен период от време. Може да считате това за съвпадение, но е възможно и това да означава нещо повече.

Ако едни и същи числа (или комбинация от числа) ви следват непрекъснато, може би е време да разберете значението им и как това се отразява на вашия живот.

Ето и повече по темата:

Повтарящи се единици:

Това говори за нуждата ви от ново начало. Оставете миналото зад себе си и поемете някакъв риск. Бъдете смели и силни. Излезте от рутината и приемете своята индивидуалност.

Повтарящи се двойки:

Научете се да се кооперирате с другите и да сте по-дипломатичен. Трябва да се подготвите за нова романтична връзка в живота си. Научете се да следвате вашата интуиция.

Повтарящи се тройки:

Научете се да изразявате по-добре своята креативност. Намерете си ново хоби. Отидете на почивка. Спрете да надавате ухо за клюки, критики и оплаквания.

Повтарящи се четворки:

Стъпете по-здраво на земята, за да създадете по-голяма стабилност в живота си. Не се отказвайте да работите здраво и да пестите пари. Започнете изграждането на бъдещето си сега. Обръщайте внимание на здравето си.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: съдбачисланумерология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари