Как да изберем правилен сутиен? 5 стъпки!

Как можем да разберем кой сутиен е най-точен за нас?
28 фев 2017 22:44, Криси Табачка
4
Как да изберем правилен сутиен? 5 стъпки!
Снимка: Victoria's Secret

Сутиенът е едно от нещата, без които нито едно момиче не може. Тази съществена част от бельото ни може да направи дрехите ни още по-привлекателни и дори ги прави да ни стоят по-добре.
 
Освен визията, цвета и материята, трябва да имаме още няколко важни неща предвид.
 
Как да изберем правилен сутиен, какво е важно да гледаме и как да определим, че даден модел е правилен за нас?
 
Представяме ви 5 стъпки за това.
 
1. Точен размер

 
Проучвания показват, че над 80% от жените носят сутиен, който не е точният размер, от който имат нужда. Причината за това е, че не успяват да преценят дали им става даден модел. Следващия път, когато отидете да купувате сутиен, посетете специализиран магазин, в който продавач-консултантите ще могат да ви насочат правилно. Имайте предвид, че с времето, тялото променя своите форми, с което автоматично се променя и размерът на вашия сутиен.
 
2. Позиция на гърдите
 
Сутиенът не е просто красив аксесоар към ежедневния и вечерен силует – той трябва да държи гърдите в правилна позиция и да улеснява всяка една ваша дейност. Ако сутиенът е добре подбран, гърдите ви трябва да са разположени точно по средата между лактите и раменете. Ако позицията е друга, това може да предизвика неудобство и други, по-сериозни проблеми.

Останалите стъпки можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: сутиенсъвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Ама какви са тези момичета сега? Вие от новите евроатлантически ценности не разбирате ли? Я бързо сложете снимки на момичета, на които "извивките" покриват банските.