Каква личност сте според деня, в който сте родени

Родените в сряда са идеалисти, а тези в неделя – оптимисти
28 фев 2017 16:30, Теодора Драгоева
2
Каква личност сте според деня, в който сте родени
Снимка: Outnow.ch

Денят от седмицата, в който сте родени, също може да разкрие любопитни факти за личността ви. Има седем дни от седмицата, така че има и седем различни типове личности. Вижте повече по темата:

Родени сте в неделя

Последният ден от седмицата е свързан със Слънцето. Родените в неделя имат оптимистични възгледи за живота и умеят да се наслаждават на мига, като освен това се усмихват често. Те обаче са доста чувствителни и лесно се разочароват, когато нещо не им върви. Освен това са склонни да оставят нещата недовършени. Те се вълнуват твърде много от мнението на хората за тях.

Родени сте в събота

Шестият ден от седмицата е свързан с планетата Сатурн. Хората, родени в събота са много горди и уверени в себе си, но понякога другите ги възприемат за надменни сноби. Те обичат да критикуват и като цяло си казват мнението за нещата, без то да им е поискано. Тези хора обичат да се грижат за външния си вид и често изглеждат доста добре. Те са интелигентни, надеждни и много отговорни.

Родени сте в петък

Петият ден от седмицата е свързан с планетата Венера. Хората, родени в последния работен ден, са едни от най-креативните личности. Те са мъдри, много духовни, интуитивни и обикновено имат много приятели. Въпреки това, те не се справят много добре с личните си неуспехи и оставят миналите разочарования да ги преследват и в бъдещето. Имат много върхове и спадове в живота си.

За родените в останалите дни от седмицата - четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: рожден денхороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Не разбрах преди 7 години
В кой ден от седмицата са родени тези, които имат навика да се катерят на гърба на някого, пък и да се радват на всичко отгоре, като тази на снимката!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебели лъжи, няма нищо вярно.