Евтин грим, много руж... спрете тези грешки с грима

Какво е време да прекратим да правим?
1 мар 2017 21:15, Криси Табачка
1
Евтин грим, много руж... спрете тези грешки с грима
Снимка: Vogue

Гримът е нещо, без което много жени не могат. Независимо дали не излизате от дома без спирала за мигли, очна линия, руж, фон дьо тен, пудра и други, или просто слагате един гланц за устни, тези ритуали са се превърнали вече в навик.
 
Понякога обаче, нещата, за които си мислим, че са само в наша полза, се оказват много вредни и оказват негативно влияние.
 
Представяме ви най-честите грешки с грима, които трябва да прекратим в рутината.
 
Поставяте фон дьо тена на суха кожа
 
Най-известните гримьори непрестанно повтарят една ключова дума: ХИДРАТАЦИЯ. Това е тайната за добра основа, върху която да нанесем фон дьо тена, без той да подчертае всички мимически бръчици и недостатъци на кожата ни. Ако наистина не се сещате да използвате крем, то поне заместете фон дьо тена с BB крем, който е значително по-лек като текстура и притежава хидратиращи свойства.
 
Евтин грим

 
Ако от години пестите от козметични продукти, то сега е моментът да промените това. Евтините гримове не са нищо друго, освен лоша инвестиция както на средства, така и на време. Те са значително по-малко устойчиви и съставките им често са причини за многобройни кожни проблеми.
 

Останалите грешки с грима можете да прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: гримгрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо Криси, Госпожо Табачка, поради что се свените да покажете едно небоядисано лице? Да не би сред манекените Ви да няма някои с чиста кожа и свежа усмивка?