Какво ви очаква в любовта на 1 март

Овен, Телец, Близнаци... Вижте вашия любовен хороскоп
5
Какво ви очаква в любовта на 1 март
Снимка: Reuters

Овен

Денят ще бъде изпълнен с романтика, която ще отстъпи място на страстта в по-късните часове. През целия ден ви очакват малки и приятни изненади, както и комплименти от вашия партньор. С него сте в пълна хармония. Звездите не препоръчват да прекарате вечрта извън дома, ако има приятелски оферти - откажете ги. По-скоро се насладете на своята половинка изцяло. 

Телец

В този ден може да се случи важна история във вашия живот, която може да го преобърне. Ако се появи такава възможност - не я пропускайте. Родените в първата декада може да ги връхлети стара любов, няма да съжалявате ако я възобновите. Вечерта няма да бъде нещо особено предвид всичко, което ви се е случило през деня. Ще ви налегне меланхолия, от която могат да ви спасят само приятели.

Близнаци

Вашата магнетична аура ще ви защитава днес и нищо не може да да ви развали настроението. Очакват ви истински Игри на еротиката тази вечер. С вашия партньор сте на една вълна и с едно мото - удоволствия докрай! Трябва да внимават единствено родените в третата декада, които ще се сблъскат с проблеми през деня. Но не се притеснявайте - за всичко ще имате решение.

Рак

Вашата чувственост е безгранична, а днес вашият чар и обаяние са на висота. Сега е моментът за нови запознанства, които ще се окажат важни за вас в бъдеще. Тези, които все още търсят своята половинка, трябва да се развихрят, а вечерта е време за купон. Дори можете да превключите на по-висока предавка, след която спомените да не са толкова ясни в утрешния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Друг Водолей преди 7 години
До alexЯвно Водолеите вече ни нямат за зодия :) :) :)
3
0
 
5
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Попов, пак се *** бе бате... що ги няма и другите зодии?
2
0
 
3
 
! Отговори
alex преди 7 години
a водолей?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само 4 зодии ли има вече?