#GraveChat: Съвети към нуждаещи се – директно от ковчега!

Джон Едуардс се погреба за 3 дни в знак на солидарност
2 мар 2017 20:22,
2

Снимка: Photopress

Жител на Белфаст се погреба жив в ковчег под улица на града и ще прекара там три дни в знак на солидарност с хората, страдащи от депресия, съобщава "Daily mirror".

Преди да потъне под земята, Джон Едуардс целуна съпругата си. Той е бивш наркоман и с постъпката си желае да даде кураж и на хората, борещи се със своята зависимост към дрогата. Едуардс е "чист" от 25 години, предава БТА.

Слeд като легна в просторния си ковчег, снабден с бърза интернет връзка, близките му пуснаха по шепа пръст върху символичния гроб. Пенсионерът ще прекара тук цели три дни, закопан под улица в близост до църква в Източен Белфаст.

С проявата си смелчагата възнамерява да набере средства за благотворителната организация: "Да крачиш свободен" в полза на хората, страдащи от зависимости и склонни към самоубийство.

Джон ще им дава полезни съвети на живо по интернет от ковчега си. Той е достатъчно голям, за да побере Едуардс в седнало и легнало положение.

Желаещите да си поговорят с Джон могат да се свържат с него посредством скайп или социалните мрежи. Приключението му може да проследите на живо във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
хммм преди 7 години
голямата работа, то като хотелска стая това, луменисцентни лампи, ядене на корем, интернет от последно поколение връзка и се нарича "смелчага" че ще е 3 дни там. Иска да се епе ама да не му влиза тоя.
1
1
 
2
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Руснаците го спукаха от бъзици в чата.