Любовният ви хороскоп за 2 март

Вижте какво ви очаква днес на любовния фронт
2
Любовният ви хороскоп за 2 март
Снимка: Reuters

Овен

Днес ще се правите на недостъпни пред партньора си и ще демонстрирате безразлично поведение. Но пък може да съжалявате. Родените в третата декада, които са необвързани, трябва да бъдат внимателни. Пред очите ви има много представители на противоположния пол, които са лесно достъпни и няма да бъде никак лесно да вложите каквито и да е чувства или страст.

Телец

Трябва да вземете кратка почивка от еротичните игри и помисли, Денят дава предпоставки за повече размисъл и равносметки. Ако решите да се правите на добри любовници може да има засечки. Просто с Ерос днес сте скарани. Родените през втората декада са изправени пред дилема на любовния фронт, като решението трябва да бъде взето с разума, а не със сърцето. Вечерта излезте навън и разпуснете с приятели.

Близнаци

Днес ще намерите верния подход да разпалите страстта в половинката ви. Ще успеете да „засвирите“ на еротичната му струна, а вечерта ще бъде истински празник под егидата на Ерос. Можете да подгреете с приятелска компания, но не се вслушвайте в съвети, които касаят вашата връзка. Тя е само ваша и нейното развитие зависи само от двама души.

Рак

Вашите желания и страст могат да доведат до необичайни ситуации, в които Ерос ще се изяви с неудържима сила. Родените през първата декада са длъжни да се избавят от високомерието си, да освободят място на нежността. Вечерта се очертава повече от приятна, днес вие сте самата съвършеност и всички погледи са вперени във вас.

Какво очаква останалите зодии в любовта четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: любовен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Първи преди 7 години
Вдървени