Какво показва денят, в който сте родени (1 част)

Как влияят числата на съдбата, скрити в рождената ви дата
2
Какво показва денят, в който сте родени (1 част)
Снимак: outnow.ch

Нумерологията е един от начините, с който може да се предскаже как ще преминете през живота си. Това е древна наука, която се базира на числата, скрити в рождената ви дата. За тях се счита, че са ключ към вашия характер.

Нумерологията се основава на идеята, че като всичко останало във Вселената, числата са значими за всеки един от нас, тъй като имат енергия, която ни определя.

Когато въпросният ден е само с една цифра – родените между 1-во и 9-то число на месеца, характеристиките са изготвени директно от енергията на съответното число.

Когато цифрите в рождената ви дата са две – от 10-ти до 31-ви, има комбинация от качествата, свързани с всяка от двете цифри.

Ето и какъв сте според деня от месеца, в който сте родени:

Родени сте на 1-ви:

Вие сте силен човек с лидерски способности. Имате творчески и изобретателен ум. Предпочитате да сте си сам шеф, а не да сте подчинен, а също така искате да управлявате други хора. Вие сте независими и марширувате в ритъма на собствения си барабан.

Родени сте на 2-ри:

Вие търсите баланс и хармония в живота си. Вие сте човек, който се кооперира лесно, съпричастен е и разбира проблемите на другите. Работите добре в екип, но имате нужда от повече самочувствие. Любовта и партньорството са много важни за вас.

Родени сте на 3-ти:

Вие имате чувство за хумор и се наслаждавате на общуването с другите. Възможно е да имате артистични или творчески заложби. Хората са привлечени от вашата харизматична личност.

Вижте другите числа в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: астрологиянумерология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
до тоя под мен - аз тебе бих те прекарал безпатно