6 напитки, от които никога няма да отслабнете

Те съдържат много излишни калории. Вижте кои са
5 мар 2017 08:38, Екип на Tialoto.bg
11
6 напитки, от които никога няма да отслабнете
Снимка: архив, Reuters

Вече сте чували, че твърдият алкохол, шейковете и газираните напитки не са врагове на кантара. Те обаче не са единствените питиета, с които сте свикнали и които могат сериозно да объркат вашите диетични планове, твърди Карън Ансъл, автор на "Healing Superfoods for Anti-Aging: Stay Younger, Live Longer". Трябва да премахнете от дневното си меню и следните течности:

1. Кофеинови напитки

Мокачино, фрапучино, латета с аромати и т.н. - забравете за тях! Изглеждат безобидни – кафе, мляко и мляко добавки, но всъщност накрая се оказвате със стотици поети празни калории! Ако държите на своята доза кофеин, пийте чисто кафе.

2. Нискомаслено мляко

Ако си мислите, че ниско масленото мляко ще ви помогне в борбата с килограмите, грешите. "Нискомасленото мляко може и да има малко по-малко калории, но то е бедно на важни хранителни съставки. По-добре пийте мляко с 2% масленост, тъй като то съдържа достатъчно калции, за да горите по-ефективно мазнините", обяснява Ансъл.

3. Студен чай

Почти всеки вид студен чай е пълен със захар. Средно една бутилка съдържа 11 лъжици захар По-добре си направете домашен студен чай, който подслаждате по-малко и към който може да добавите малко лимон за аромат.

Вижте останалите опасни за килограмите напитки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: диетанапиткикилограми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А задължително ли е в студения чай да има захар?Аз често пия чай, обичам го студен и без захар и други добавки.И сега? Дебелея ли от него, не дебелея ли? Сал един неграмотен писач може да знае...
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1,Какво ли?Поредното доказателство за неграмотността на списващите тук и за липсата на кадри.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпотии та кутии. Поредните. Чистото кафе и чистият чай имат толкова малко калории, че не се сещам какво търсят въобще тук.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм веган. Днес исках да се задоволя само с един морков, но ми беше малко и трябваше да поема ощя две краставици и един дебел праз. Боля ме малко, но премина. Пих мащерка за свеж дъх. Към 6:10 започна да ми се повдига и подува. Прекалил съм с краставиците. Утре - само праз.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз затова само на бира карам!
5
3
 
11
 
! Отговори
Руснак преди 7 години
От лосиони също не се отслабва.
4
1
 
13
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Бухайте бургери и шейкове и чакайте да отслабнете
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо, какво общо имат напитки с мляко с веганите, второ, не съм чел статия, в която вегани информират за храносмилането си, тази е за отслабване, и трето, не знам за друг народ освен ескимосите в миналото, който освен други не консумира и растителни хранителни стоки.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки веган знае какво е решил да пасе и пие в днешния ден и трябва да осведоми всички ни. Довечера ще ни информира как се чувства, смилайки шупналата целулоза, колко колики е усетил, колко точно метан е образувал и колко леко му е на душата след изпускането му в атмосферата.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е "мляко добавки" и "калции"?