Как да се храните според зодията

Кои са вредните ни навици според астрологията
Обновена: 6 мар 2017 07:29 | 5 мар 2017 20:48, Екип на Tialoto.bg
8
Как да се храните според зодията
Снимка: архив, Reuters

Много от нещата, които се пишат и казват за зодиите, са художествена измислица. Най-малкото наученото не може да бъде приписано на всеки член от зодиакалния знак. И все пак ако човек поразмишлява, ще открие, че представителите на зодиите имат някои общи навици. Какви са техните хранителни навици може да научите тук:

Овен

Овните обичат всичко бързо и спонтанно, затова те не залагат на ястия, които се готвят дълго време. Имат слабост към пикантните храни. Хубаво е да ядат бавно и да не смесват много различни видове храни, за да са здрави.

Телец

Телците са големи чревоугодници, затова и нерядко имат излишно тегло. Обичат да се хранят на спокойствие и изпипват всеки естетически детайл, за да им е уютно, докато хапват.

Близнаци

Представителите на тази зодия хапват какво ли не, защото не обичат еднообразието и дори храната може да ги отегчи. Обичат да се хранят в шумни компании.

Рак

Ракът е много взискателен към храната си и залага преди всичко на качество. Когато е подвластен на емоциите си, той често залита към храната и може да преяде от нерви или мъка.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютни глупости за Девата. Аз съм Дева, но не се храня никак здравословно, въпреки 1е съм наясно с това. Много обичам сладко и постоянно си хапвам. Ограничавам се чак когато ми излезе някоя пъпка на челото :D
3
1
 
0
 
! Отговори
acca преди 7 години
5 - отваряй да ти проверявам водомера.
2
1
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Много ме кефят статии от рода "5 начина за ..., 5 храни за ..., " и ако са писани от някой британски учЕн, направо ми намират G-точката и изпадам в кли-MAX
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости