Какво търсят мъжете в една жена? 7 черти

Какво привлича силните половинки за дълга връзка?
Обновена: 5 мар 2017 12:27 | 5 мар 2017 12:19, Криси Табачка
31
Какво търсят мъжете в една жена? 7 черти
Снимка: outnow.ch

Често се питаме какво точно искат мъжете от жените и какви черти и характеристики на характера търсят.

Всички искат да имат сериозна и дълга връзка, с човек, който ги обича безусловно.
 
Как се постига това? Попитахме мъжете какви черти търсят в една жена за дълга връзка и ето какво отговориха те:

1. "Тя ми каза веднъж, че да се опита да не ме обича е все едно да се опита да не огладнява. Това беше едно от най-милите неща, които някой някога ми е казвал.“
 
2. "Доверие, възможност за комуникация, сексуално да си пасваме и общи интереси“
 
3. "Разпознавам, че харесвам една жена тогава, когато мога да достигна края на разговора. Комуникацията е много, много важна.“.

Останалите женски черти, които привличат мъжете можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: мъжевръзкажени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама верно ли търсели 7 черти. Аз търся само една черта и тя е в началото или края на крака (зависи от гледната точка). Къде ги другите черти? Стават ли да ги таковам...
23
1
 
6
 
! Отговори
Младеж преди 7 години
До Анонимен 26Ами аз давам гаранция да, не се праскам със всяка втора, а само с чувства към дадено момиче. И то си личи от километри коя се е праскала с половината град, не се изисква кой знае какви усиля да разбереш....
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МладежА ти даваш ли гаранции, че бъдещата ти съпруга няма да се окаже "етърва" на половината жени във вашия град?Когато има някакви претенции, човек трябва да си дава сметка какво може да предложи в замяна.
21
2
 
8
 
! Отговори
Младеж преди 7 години
За един мъж най-важното е да си намери жена която не е праскана и не и са разхлабени амортисьорите, за един мъж като търси жена е важно после да не се окаже баджанак с половината град.....
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете търсим жена която да ни обръща внимание и ако може да ни обича :)Всички знаем, че жената е тази която определя дали ще я има една връзка или не.Така че с 2 думи - търсим жена дето ще ни пусне !!!
19
0
 
19
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Жената трябва да е човек. Да е мила, общителна и да се държи нормално. Може и да не е красива. Защото ако вземете красива завистница и злобна, след време красотата ще изчезне с годините и ще остане само злобата и завистта. Тогава кво прайте??? Затова - да е човек. По това избирайте, не по красотата.
18
1
 
6
 
! Отговори
бочко преди 7 години
Жената трябва да е тип К. Нинова или М. Манолова никой няма да посмее да те залае или захапе.
17
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какво търсят мъжете в една жена?" НИЩО! Ако са й толкова малки че чак да ги търся, по-добре да не се занимавам
16
0
 
4
 
! Отговори
Готино преди 7 години
Браво на коментар номер 11
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Висока 170-175 см с черна или кестенява коса най-много 63 кг. дългокрака с женствено лице и хубав нос,българка,циците,нямат значение с бяла кожа може и с лек тен,това лично за мен е жената мечта и нещо още по-важно да не е *а!
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В "днесбеге":3. "Разпознавам, че харесвам една жена тогава, когато мога да достигна края на разговора. Комуникацията е много, много важна..В "TeenProblem.net":3. "Разпознавам, че харесвам една жена тогава, когато НЕ мога да достигна края на разговора. Комуникацията е много, много важна..Криси, кое е вярно? Или нещо си бързала с преписването?
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете търсят сигурността, която им дава майка им.Мъжете цял живот някой ги гледа.Първо мама, после - жената.Да ги ХРАНИ, да ги ПЕРЕ,да ги ОБЛИЧА, да ги ОБИЧА, да ги ГЛЕЗИ, да им ПРОЩАВА, да им позволява да МЪРЗЕЛУВА да прави каквото си иска и да ДОМИНИРА ТОЙ!Сексът е друго. И не е най-същественото.Казвам го на каруцаря.
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Често се питаме какво точно искат мъжете от жените и какви черти и характеристики на характера търсят."---Има САМО ЕДНА черта от характера на жените, която мъжете харесват - тази, която разделя ду-***-то им на ДВЕ ПОЛОВИНИ, каквото и да си говорим.А, иначе, Криси може и повече характеристики да изтъква.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормалните мъже, също като нормалните жени, търсят равностоен партньор. *** търсят мутра-паралия, бековете-силиконови кифли с три мозъчни клетки.
10
1
 
22
 
! Отговори
Истински Истерии преди 7 години
Според образа който представят телевизионните " риалити сериали " по Нова и БиТиВи , жената трябва да скандалджика и кресла, най-вече . Туй според форматаджиите, най се нрави на мъжете от техните вкиснали бози.
9
4
 
34
 
! Отговори
да е възпитана. преди 7 години
На първо място, трябва да е човек. Не да лае и да се зъби като улично псе. После следва каквото и да било друго. Ако една жена не е мила, какъв е смисъла от това че е жена ? Такъв въпрос биха задали не само мъжете но и децата ,хората около нея, колеги, приятели, близки .. Въобще всички .
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 1Да, стегнах я! Аре, мятай се да си те връщам на село!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7. Точно така. Едно време,най-красивите жени са се женели за мъжът с най-много овце и земя в селото/еквивалента за богатство тогава/ Съответно той си е избирал най-красивата жена в селото.
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно, когато не е имало Интернет, как мъжете и жените са се свързвали, без някой да им дава акъл?
5
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете гледат гърдите,жените- портфейла. Така е от времето на шумерите насам и така ще бъде докато има хора.Престанете да се правите на интересни и да си измисляте глупави неща.