Мъж даде $50 000, за да стане... безполово извънземно

22-годишният младеж е с над 110 козметични интервенции
7 мар 2017 12:37,
157

 Снимка: Instagram



Вини Оу е на 22 години. По професия е гримьор, работи в Лос Анджелис. Когато навършва 17 години, решава, че иска да е безполово извънземно.

Оттогава досега се е подложил на 110 козметични интервенции, за да постигне целта си. Цената - 50 000 долара. Вижте резултата!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
25
 
! Отговори
Кусмунафт преди 7 години
Нидейти да плашити дицата с тоа ypyнгeл!
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеалния дивеч за месеците, когато няма лов.
87
1
 
16
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Добре че е искал да стане ,,Безполово Извънземно''.Защото ако искаше да стане ,,Полово Извънземно'' ...... да те не среща насаме. Та така по-добре,по-сигурно.
86
4
 
5
 
! Отговори
А1 преди 7 години
С едно изречение:Пълна Декрадация на нравствено-моралните, културни и духовни устои и ценности на западното общество!Именно това се опитват да ни наложат "отвън", в противовес на традиционното, дори на самата същност на Природата!
85
1
 
9
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Това не е мъж а завършен I D I O T !
84
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я !! Ядосани демократчета с разложени мозъци...........Фактите говорят сами за себе си.Ти можеш и на майка си да се**** в устата ,сигурно е достатъчно евротолерантна да се съгласи ......Напред БСП ,напред към българо- руска дружба , глас за БСП е глас за по- добри бъдеще!!!!! Любов към Русия , Нека всички станем червени ,БСП ,БСП ,БСП напред!!!
83
4
 
7
 
! Отговори
ккк преди 7 години
До Гошоsereeeeem на русия и нейните подлогимеждудругото тоя леко мяза на путин
82
3
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Да нежна мишко демократична ,българин съмНо съм и руски агент на КГБ,шпионин на Путин .Разкри ме!!! Край !!отивам в ГУЛАГ!! Отговарям за пропагандирането на руските интереси в това сайтче!! Товарищ Путин ще се ядоса,че дейноста ми е разкрита. А колко либерални *** разкрих......
81
0
 
8
 
! Отговори
BILL преди 7 години
До Гошо 88Ти българин ли си или не? Проявявай малко по-добро възпитание.
80
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пластичните хирурзи е трябвало да го пратят на психиатър този 17 годишен, преди да го осакатят.
79
11
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Не говорим за Русия ,най- великата страна!!!! Гну*сната ти демократична уста ,няма право да изрича името на Русия.А сега по същество.*** ,САЩ са лидери по брой бездомници,наркозависими и затворници на глава от населението.Липсата на морал ,за сметка на правото да бъдеш из*род и да се гордееш от това води до разпад на обществото! Забрани,наказания и лечение .Това е начина за превъспитаване на пропадналите демократчета!!
78
1
 
9
 
! Отговори
BILL преди 7 години
До Анонимен 85 Това, което гледаме на снимките по-горе е резултат не от материалното благополучие, а резултат на изоставяне на традиционните ценности, вяра. Това е резултата от опита да се обезличат духовно и културно отделните нации и да се създаде една безлична европейска маса.Така мисля.
77
0
 
11
 
! Отговори
Рунгел преди 7 години
Най-обикновен хехерунгел
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BILL, не може да дефинираш "най-добре", това е субективно, но може да дефинираш нормално, здраво, естествено, жизнено, пригодно за живот и т.н. Говорим за деградиране на базовата човешка същност на ниво инстинкт за самосъхранение и самовъзпроизводство.
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошо 80Дали Одобрявам това, е друга тема. А русия на на какво е котило?
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имал пари, дал.Ако беше у нас, щеше да ги даде на телефонни измамници.
73
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Изчадие!!
72
3
 
5
 
! Отговори
BILL преди 7 години
До Анонимен 79"А западната цивилизация в най-богатите й центрове е абсолютно ненормална среда. Хората не са създадени да живеят в толкова излишества. От тях се деградира във всички аспекти."Значи в Африка, Русия и Северна Корея трябва да са най-добре, щото са бедни.
71
3
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
На никой не му дреме за политическите ти пристрастия ! Тук не става дума за това.Става дума ,че такива като теб "мъже" удобряват изр*одщината и потъпкването на морал,природни закони и човечество.За грешката на природата в статията, трябва лечение в лудница.САЩ е държава от извратени чи*фути и робите им от останалия свят.ДА в САЩ няма морал ,има само фалшива демокрация, САЩ е котило за из*роди , за аморални ***,за болни консуматори.Дано не ни заразят с "демократичните ви ценности"
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една хормонална терапия съчетана с няколко месеца здраво бачкане на полето до откат и ще видите как от ГМО-мутант се превръща обратно в човек. Човекът поставен в ненормална среда става нен0рмалник. И обратното. А западната цивилизация в най-богатите й центрове е абсолютно ненормална среда. Хората не са създадени да живеят в толкова излишества. От тях се деградира във всички аспекти.