На интимния фронт... Вашият любовен хороскоп за 7 март

За Телците днес ще бъде истински еротичен празник
0
На интимния фронт... Вашият любовен хороскоп за 7 март
Снимка: Reuters

Овен

Очаква ви незабравим ден, наситен с много преживявания, включително и в интимен план. У вас има някакви опасения, че можете да нарушите хармонията с партньора ви, но те са напразни. Ако изживявате труден момент, не се предавайте и всичко ще се върне в релсите. Вечерта прекарайте в домашна обстановка с човека до вас. Заложете на релакса и взаимното удоволствие.

Телец

Днес ще бъде истински еротичен празник за вас, особено ако партньорът ви е Овен или Лъв. Добре знаете, че отличителните черти на добрия любовник са в качетсвото, а не количеството. Вечерта ще премине под знака на романтиката, която ще прерастне в нощ на огнените страсти. Забравете за всички задръжки!

Близнаци

Денят е подходящ да свалите картите пред своя партньор. Убедете го, че вашето желание да откривате нови хоризонти под чаршафите е свързано с неговата сексуалност. Родените през първата декада ги очаква серия от интересни запознанства. Ако сте без партньор дори е възможно нов човек да преобърне изцяло живота ви. Вечерта обаче го карайте по-кротко, няма нищо лошо да прекарате в домашна обстановка. Със сигурност няма да ви е толкова скучно.

Рак

Днес е особен ден за родените в третата декада. Някой ще опита да се намеси в отношенията ви с партньора, по-лошото е, че той е от близкия ви приятелски кръг. Бъдете нащрек, за да изолирате "врага". Ще бъде уместно да му кажете в очите, че личната ви територия не е поле за негова изява. За останалите - денят ще бъде обичаен и в никакъв случай не ви очакват някакви необичайни изживявания. Вечерта е удачно да излезете с приятели, но в някое по-тихо заведение, в което да водите нормално разговорите си.

За останалите зодии четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари