Как да познаем, че маникюристката ни не е добра?

5 признака, че трябва да смените човека
8 мар 2017 21:05, Eкип на Teenproblem
1
Как да познаем, че маникюристката ни не е добра?
Снимка: Instagram

Едно от най-важните неща, които момичетата трябва да научат е, че маникюрът има съществена роля както за външния ни вид, така и за самочувствието ни.
 
Красивите нокти свидетелстват за внимание към детайлите, отношение и дори самоуважение.
 
Труден е моментът за откриване на точния маникюрист, който може да свърши прекрасна работа, без тя да бъде за сметка на друго.
 
Днес ще ви представим топ 5 на знаците, които подсказват че маникюристът съсипва ноктите ви и е време да смените човека.
 
Ето ги и тях:
 
Чисти инструменти

Едно от главните съображения при избор на маникюрист е добрата хигиена. Не става въпрос само за добро почистване и оформяне на ноктите, но и за инструментите, с които се постига това. Следете за използването на дезинфектант и специална стерилизираща машина, в която да се поставят инструментите след употреба.
На никого не му се иска да дели такъв тип инструменти с много други хора.
 
Увреждащи ноктите лакочистители

Много голяма част от салоните избират закупуването на чист ацетон, тъй като излиза по-евтин, особено в големи количества. Проблемът с такъв тип лакочистител е, че изсушава много бързо ноктите и може да остави ефект на побеляване след себе си.
Можете да попитате маникюристката си за лакочистител, който не е само и единствено ацетон. В случай, че няма, винаги можете да донесете ваш, с който да почистят ноктите ви.

Останалите знаци, че маникюристката ви не е точният човек - четете в TeenProblem.net


1
Още по темата: маникюркрасота
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за маникюрстките, но като видя нокти, които са били продължително с антураж, в натурално състояние, оставам с впечатление, че маникюрът прикрива я болест, я лоша хигиена.