Красота в големи размери: Сибирски мечки или женственост?

Задава се второто издание на Plus size конкурса Мис Донът
9 мар 2017 20:42,
127

 Снимка: Reuters



В снежния руски град Красноярск дами се готвят за конкурс по красота. Те ще дефилират с бански и бални рокли - като на всеки друг конкурс за мис. Само че този е за по-пищни дами.

Plus size надпреварата се казва Мис Донът 2017, а претендентките взимат уроци по кикбокс и танци.

Конкурсът се провежда за втора година и е организиран от местна модна агенция. Замисълът е прост, но целта е трудна: руските нагласи за това кое е красиво и не да бъдат разбити.

"Искаме да покажем, че ние сме женствени, въпреки че не отговаряме на актуалните модни стандарти", коментира Олга Олеснитская, която спечели конкурса през 2016 г.

Вижте кадри от подготовката!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Нестерова прави лупинги.Пред началниците.И други фигури.Руснак е бил дядо й.А тя е атлантичка
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Красота в големи размери: Сибирски мечки или женственост?"Днеса, денонощно ни рекламирате Ашли Греъм като едва ли не новият стандарт за женска красота, "пухкавата" красавица и тем подобни. Как така рускините от нейният калибър ги наричате "сибирски мечки"? Влизате в противоречие с опорките си.
42
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадно заглавие.Внушава че повечето рускини са такива,и че това е руския идеал за красота.Подличко и елементарно от страна на днес.В Русия такива дами са не повече от 10 процента,докато в САЩ благодарение на ГМО са не по-малко от 25 процента.Важно обаче е да се плюе всичко руско.Каквото и да си смучете от пръстите всички знаят че рускините са най-хубавите жени на земята.Този факт е общопризнат.А да обиждаш дами като ги наричаш мечки е подсъдно.И може бая пари да свалят от тъ-пата ви редакция!
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям майстор на голяма маса работи:)
40
3
 
12
 
! Отговори
Venzi Krasteff преди 7 години
Не е само по адрес на по-пухкавите рускини пишат остроумия.За половин час ми се обадиха няколко познати, мислят, че съм се пошегувал.Който не ми вярва, може да види откога съм се регистрирал в Елмаз.ком с име, редуцирано като ника на този коментар - и на български, и на чужди езици и съм дал описание на жената на мечтите си. Уточнил съм, че търся BBW жена. Е, и какво?Отдавна я търся и продължавам да търся! Не само да е висока, със снажно тяло над нормата, но и да е с образование и интелект.
39
6
 
19
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Пак ли злорадствате по адрес на красивите руски жени ? Ами честно да ви кажа , понеже в момента уча в България и вашите не са всичките по 50 кила. Но аз никога не бих се подиграл на килограмите на една жена.
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък щото авторката е една красавица...
37
6
 
22
 
! Отговори
Венчеслав Кръстев преди 7 години
Мечтал съм си за такива сладки дунди бели захарни, още преди да дойда да живея в "Люлин".И Европа обиколих, и в "Толстой" се опитах да живея, но нито си промених вкуса, нито срещнах пищните феи от сънищата си!Къде ли не пуснах обяви, че търся хубава, почтена BBW дама.А те къде били жените на мечтите ми! В Красноярск!Тази нощ ще спя спокойно, но ще ги сънувам.Познайте за къде ще си купя самолетен билет още в близките дни!Може пък да срещна щастието!
36
3
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Ауу ,леле тия изглеждат яки.Е за всеки влак си има пътници ,но хайде стига измисляхте конкурси за всичко, тва е патент на Митьо Пищова
35
1
 
1
 
! Отговори
шопо преди 7 години
Що е греди за бичене цели талпи.
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Илияна Йотова добре ще се впише в компанията
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ме прощават организаторите, ама тия женички тук изглеждат просто потресаващо...И вместо да се опитват да убеждават околните, че това е красиво, да насочат усилията си към нещо по-конструктивно, като например да отслабнат.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Nadia Nikolova 85Наденце, знам, че си родена 1985-та, и ако това на снимката си ти - много добре!Но трябва да знаеш, че това не е "ужас", както казваш, а "тип мадама".За твое разочарование, при арабските шейхове ти нямаш шанс пред тези "девушки".Те мислят за перспективата. :)
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато е много, много е....
30
1
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
До 30И как си разбрал че съм 93, трябва да те почерпя!
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, хайде някой от "разбирачите" тук или половинките им (или коментиращи "девойки") да се опитат да се опитат да повторят упражнението от снимка 1. Тогава да твори коментари. А, освен това, колкото и да ги оплювате, нито една от тези девойки не е останала "пренебрегната", бъдете сигурни. :)
28
4
 
10
 
! Отговори
Турчина Осман ага преди 7 години
Тез не са дебели! Загледайте се хубаво колко привлекателни изглеждат и колко са надарни с обли сексапилни части около бедрата!
27
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отврат.
26
6
 
6
 
! Отговори
Аутист преди 7 години
Айде сега- дебели били. Нищо такова! Има си формула с помоща на която се изчислява, какъв трябва да е ръста при определени килограми. Въведох приблизителното тегло на тези девушки и получих точен резултат- трябва да са високи 4м 96 см. Така, че драги- те не са дебели. Ниски са!При такива "балерини", разбирам защо мужиците пият толкова. Просто нямат избор.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох на котю(!))(!) _