5 неща, които обричат отношенията ви

С какво съсипваме връзката си?
12 мар 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
4
5 неща, които обричат отношенията ви
Снимка: outnow.ch

Има много неща, които се отразяват на една връзка, колкото и стабилна да е тя.
 
Мислите, че сте открили вашата половинка и бяхте супер щастливи до един момент, в който не започнахте да усещате промяна?
 
Вероятно сте започнали да правите нещо нередно или половинката ви се държи така, че ви кара да се чувствате зле.
 
Представяме ви топ 5 на нещата, които могат да съсипят една връзка по най-бързия начин.
 
Ето ги и тях:
 
1. Карате се за битови и ежедневни проблеми

 
Да, не е приятно, че не ви е изчакал след училище, но пък не си заслужава да вдигате огромен скандал. С времето това се натрупва и никога не завършва с положителен край.
 
2. Снизхождение
 

Никога не е добре да подхождате със снизхождение към партньора си. Така не само ще го накарате да се чувства зле, но и ще развалите баланса в отношенията. Нека няма доминантен, а бъдете равни.
 
3. Стоите във връзката от снизхождение

 
Удобно ви е, че се грижат за вас, гледат ви, държат се добре, но нямате тази страст, която трябва да имате? Не се примирявайте с това, защото в някакъв момент и най-малките неща ще ви дразнят, а никой няма чак такова търпение.

Останалите грешки, с които вървите към раздяла - вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие работите по 15часа и той работи. Но, парите на масата до последното пени. Разчет на сметки и непредвидени разходи. Но повече от два, три месеца само на вас и нито стотинка от неговите пари. Малко болно става! Трудно за единия, става грижа и не удоволетворение. Другия не го е еня, а вие блъскате от сутрин до здрач!!! Освен, това се цупи и мрънка. В 90% от времето е сърдит и мълчелив. Като е така..., вратата и пътя. Като му е мъчно за ергенлъка, свободен да го живее. Така не става!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може и да е обратното: да не приемате караницата, грубите думи, празните упреци ....като вариант за отдушник, защото считате, че пораснал човек има пипе да мисли преди да говори. Че не се отнасяте снизходително , т; е. като родител, а като с разумен пораснал човек... Това е по-лошият вариант, защото при мъжете мисленето винаги е по вертикала, има доминиращ и управляван, почти напълно са неспособни на партньорство в личен план.
2
1
 
4
 
! Отговори
аа преди 7 години
1. Карате се за битови и ежедневни проблемивсеки го прави2. Снизхождениенормално ако има причина за това, няма как примерно немеца да каже: "да бе давам ви едиколко си милиарда субсидии в твоето стопанство, но е ОК да ги окрадеш и да гледаш като прилеп - ни чул ни видял3. Стоите във връзката от снизхождениеНяма как да стане в България, обикновено положението е точно обратното - стоите във връзката от мизерия, просто нямате избор... Жалко е когато се превеждат неща и не се взема предвид ..
1
5
 
7
 
! Отговори
мъж преди 7 години
Моите връзки с жените винаги съм ги прекъсвал аз. Първо прекъснах връзкана с майка ми, защото ми звънеше по амнайсе пъти по телефона уж за нещо и ми идваше неканена на гости на разузнаване и препикаване на територия. След това всяка жена, която си повярва, че ме е вързала /поради толерантното и кавалерско отношение/ и стане вулгарно претензиозна съм и посочвал вратата.С настоящата съм си добре. Предупредих я в началото, че дуднене и мрънкане не понасям на никаква цена. Явно ме е разбрала.