СССР – черно на бяло в черно и бяло

Вижте кадри от едно минало и познато всекидневие
13 мар 2017 13:00,
71

  Снимка: izismile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: СССРчерно бели снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
с преди 7 години
Оставете ссср на мира
52
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
Не вскичко в тоя живот е ядене и пиене.Добре замислена идеология , но невъзможно реализиране.
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесен избор на тема за новинарски сайт в европейска държава! Поздравления!
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво беше СССР? - водка, игристое, кагор, черен и червен хайвер на корем, сьомга сьс сметана, бьов строганов, мороженное пломбир... Който си поживя си поживя
49
2
 
5
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До ПитамСъс и без Корнелия,чака ни дебелия.
48
0
 
1
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До А Н Т И 54 Корнелия ли имаш в предвид?
47
7
 
15
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Другари, всичките ужаси на капитализЪма и хубостите на СеСеСеризъма ги обяснете на вашата другарка *** Нинова, че тя поради неинформираност или грешка е изпратила родният си син в прогнилият САЩ, да учи - при краварите, като казвате вие. Там е и мъжът й!? Спешно да се връщат и право в СеСеРе 2 - Путлания...
46
6
 
11
 
! Отговори
, преди 7 години
Доста безмисленни снимки.Не показващи нищо с изкключение на 2-3.За какво спорите ,който е бил знае как беше.Българина беше ,,иностранец" -западняк.Искаха да те съблекат и събуят на улицата. ,,Продаеш??? Сега вече не е така ,но ина тях ,,строителството на комунизма " им разказа играта. Колко ли години ще им трябват за да станат нормална държава? Москва и Петербург не са Русия.
45
8
 
14
 
! Отговори
Българчо преди 7 години
Другари комунисти,още помним черно-белия развит социализъм! Всичко беше сиво-мръсно-сиво - черно! И дрехите ,и къщите,и душите ни! Сиво-черни партийни секретари ни четяха лекции за предстоящия комунизъм,който сигурно щеше да бъде още по-черн за нас!
44
9
 
12
 
! Отговори
Радой Ралин 2.част преди 7 години
Зарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танкаи ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главатаи скверниш небето и земята.Радой Ралин.
43
9
 
13
 
! Отговори
ПИСМО ДО ВАНКА С ТАН преди 7 години
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-б
42
6
 
15
 
! Отговори
Предизборно преди 7 години
Грозна жирналистика, основана на подигравка с живота на родителите.Все едно да градиш имидж на Барак, напомняйки, че *** влизали в киното от отделен вход.
41
2
 
18
 
! Отговори
До skunka преди 7 години
Явно че всички 3 милиона българи в чужбина сме строители и чистачи на тоалетни и т.н. Злобата ви няма граници, може да се мери само с простотията ви.
40
1
 
11
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Голямото страшно сега идва.
39
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинАз пък съм бил в СССР, всъщност в Украйна докато беше още част от СССР.Там видях опашка само от жени - стотици жени!И понеже ми стана любопитно, надникнах да видя какво, а то - червила!Сега има много червила по магазините и парфюмериите, но виж какво става пред кофите за отпадъци може да видиш поенсионери да се бият за остатък от парче пушено филе.
38
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма съвършена система, всяка си има предимства и недостатъци. Ако сложим на кантар как живеехме преди 89та когато бяхме с руснаците и сега когато сме със запада фактите говорят сами - никога българите не са живяли толкова зле и в такава мизерия както днес, в сравнение с днес тогава си беше просто малък рай.
37
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичам да чета коментари за живота в Русия от хора, които очевадно никога не са стъпвали там. Много сте смешни, дано поне самите вие си вярвате :))И отново си карате по опорните точки - фотографията е изкуство, вместо да погледате снимки, пак обърнахте на Сорос, БКП и простотии. Жалка история.
36
3
 
7
 
! Отговори
до 36 преди 7 години
Да, светът помни не само този военен, на снимката в ляво, името на който е свързано с датата 12 април 1961 г., но помни и името на военния в дясно, който четири години по-късно излезе пръв в открития космос.
35
7
 
25
 
! Отговори
Гумен Гадев преди 7 години
Едно време комунистите непрекъснато говориха, че на Запад хората умирали от глад, били в разпад. Когато пуснаха сериала Далас в края на 80те години, румънците не могли да повярват на очите си - така ли изглеждал разпадащия се Запад. То и сега в Северна Корея пропагандират, че в капиталистите са към края си и че вожда им кацнал на слънцето!
34
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А куде са снимките от концлагерите и убитите 30-40 милиона в тях?