Шарена, забавна, жестока: Невижданата Русия

Уникални кадри от фотоокото на руски фотограф
21 мар 2017 21:54,
80

Фотографът Александър Петросян прекарал години в снимане на всякакви аспекти от живота на Санкт Петербург. В колекцията му има не само красиви снимки, но и осмиващи, забавни - като живота. Вижте част от кадрите му!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
24
 
22
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Марийке, колко заплата вземаш и колко комисионна? Заслужава ли си?
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЕ по=голяма глупост скоро не бях чувал...
24
21
 
15
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Давай Марче, сега ти е жътвата!
23
1
 
17
 
! Отговори
anon преди 7 години
снимките са много хубави... всяка по своему..
22
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, ако Марчето не се прояви със статия за това колко лоша е Русия, та кой?
21
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да сравняваш ВЕЛИКА САЩ с нейния БВП , инфраструктура , сгради , и бюджет за армията ( да не говорим за самолетоносачите ) с Русия , трябва да получаваш много рубли от жужето или просто да си заблуден *** :) Лека .
20
15
 
16
 
! Отговори
Генерал Куропаткин преди 7 години
До ЦонкоДраги мой, през цялото време говориш нещо за ***, товарищи и тнЗабележи, никъде, в думите ми няма и намек на обожание към "Мадър Раша",нито възторг, нито защита, нито пропаганда, нищо!Възмутих се от дежурните клишета, които ръсиш, демонстрация на всичко онова, коетоохарактеризира термина "първичен балкански субект")Не знам къде какво си получил, но, явно нямаш навика да го демонстрираш!Благородството задължава, любезни, а глупостта и простотата си личат от километри!
19
23
 
34
 
! Отговори
Рашката преди 7 години
Какво да говорим за държава в която по места хората все още живеят в полуземлянки...
18
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникален прогрес в Мадър Раша. Затова всички Наташи бягат от там да изработват валутая па гнилая Запада.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересни снимки!
16
18
 
40
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
До Гошо"истинските българи обичаме Русия!!!" - гошко мамин, койте излъга, че си истински българин?!! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ОБИЧАМЕ САМО БЪЛГАРИЯ! ПРИЯТЕЛСКИТЕ СТРАНИ (КАВАТО русия ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е) САМО ГИ УВАЖАВАМЕ!
15
5
 
8
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
Браво на сънародника! Добре ги е изловил кадрите ;)))
14
10
 
24
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
До Генерал Куропаткинблагодаря за анализа, спести ми 5 лева за психоаналитик. Нещо обаче ме наболява левия глезен - да знаеш и това от какво е? Колото до омразата, мразя само тези, които обичат русия повече от България (а по паспорт се водят българи). Ако влизаш в тази група - да знаеш и тебе те мразя.
13
5
 
23
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
До Анонимен 8хибрид си ти - между човек и марула. Недей писа думички, чието значение не разбираш напълно. С това не помагаш на русия, напротив - само показваш, колко изостанали интелектуално са безродните руcoлизци! На фотографа браво - на коментиращите ашколсун!
12
27
 
22
 
! Отговори
Питър преди 7 години
Това не е точно Русия, а Санкт Петербург. Преди може би 20 години четох как в Санкт Петербург се появява нова прослойка - става дума за млади учени, творци, интелигенти, които не се интересуват от парите, а правят всичко само и единствено заради науката и изкуството си. Това беше в разгара на Елциновата криза, когато руснаците ядяха супа от корени и камъни. Та си казах - щом има такива хора в тази страна, едва ли ще загине. Оказа се, че съм бил прав. За по-малко от 10 години Русия се изправи
11
19
 
7
 
! Отговори
Генерал Куропаткин преди 7 години
До ЦонкоИ аз имах в предвид точно това, което казах)Определено ти липсва стил и интелект- не аз ръся обиди и квалификации в коментарите си!Думата ми беше, за елементарния човек, и начина, по който избива комплекси.И тъй като гледам- май съм улучил в десетката!;)
10
25
 
11
 
! Отговори
Македонски преди 7 години
До ЦонкоТурски ***!
9
16
 
21
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
До Цонко, беНе ме разбрахте товарищи - галерията е наистина хубава и оригинална. Хареса ми - въпреки, че това е едно от малкото неща, които съм харесвал във втората (и първа в сърцето) ви родина! Дерзайте рycoлизци - някой ден руснаците ще ги реабилитират и ще ги признаят за равни с хората!
8
35
 
28
 
! Отговори
В РУСИЯ Е ИСТИНАТА преди 7 години
Похвално е, че най-после показвате Русия от друга гледна точка.Никой не може да накара българите да спрат, да обичат Русия.
7
31
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цял ден полудяват со.ро.со.***.те. Разбрахме, че е много зле Русия, хайде обогатете ни географията и с някоя друга държава, където също е забранен Сорос и креатурите му.