Ела, ела... Защо жената се връща при един и същ?

Какво кара жените да повтарят една грешка много пъти?
22 мар 2017 22:27, Eкип на Teenproblem
20
Ела, ела... Защо жената се връща при един и същ?
Снимка: outnow.ch

Със сигурност сте забелязали една тенденция дали от приятелка, дали от самите вас, че жените често имат навика да се връщат пак и пак при един и същи мъж.
 
Той може да бъде определен като токсичен, защото в крайна сметка отношенията завършват по един и същи начин, но е белязал до такава степен живота, че нещо ги кара да не го забравят.
 
Защо се случва този феномен и какво може да накара една жена да повтаря една и съща грешка много пъти?
 
Отговорът на този въпрос можете да откриете в следните 8 причини, заради които една жена може да връща постоянно при един и същи човек.
 
1. Сравняваш всички мъже с него, а той никога не мисли за теб

 
Всеки мъж, когото срещнеш, неминуемо е сравнен с идеалния образ за мъжа, при когото винаги се връщаш. Единствената ти мисъл е кога ще приключи тази среща, за да му се обадиш. Винаги се връщаш при него, защото той е именно този мъж, когото не можеш да имаш. Вариантите са или да намериш начин да се отървеш от мисълта за него, или да продължаваш да потъваш все повече и повече в този лабиринт. Фактът е, че той е без изход. Или поне не добър такъв.
 
2. Той е човекът, който съсипва целия ти свят с едно съобщение, но все така гледаш постоянно телефона си
 

Понякога мълчанието е по-красноречиво от думите и липсата на внимание от този мъж е точният пример за това. Оставяш телефона си на звук и всяко позвъняване или вибрация те карат да подскочиш. Вълнението бързо се изпарява, когато видиш, че на екрана не е изписано неговото име. Колкото и грубо да звучи, неговите бавни отговори на твоите въпроси, липса на интерес и обаждания в два през нощта са просто тъжни доказателства за победата му над теб и твоята воля.

Останалите причини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: връзкажени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто си помислете колко време от живота си бихте изкарали в грижа за чужди проблеми вместо за своите собствени. Защото не се заблуждавайте, проблемите му/й може и да са ваши, но всичко останало си е негово/нейно. Прочетете отново - ми той/тя е закоравял егоист, а и вие точно като такъв ще си го отглеждате щом сте съгласни на такова отношение към вас.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-обикновен стокхолмски синдром.
16
3
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
"Лошо момче" не означава, че се държи лошо с гаджетата си. Напротив.Много по-често се случва девойката да бъде егоистично употребена и после отритната от страна на някой мазник мамино синче, който много добре си знае интереса, използва хората като салфетки за еднократна употреба и не му пука дали ще ги ощети и колко ще ги нарани, но иначе умее да се подмазва на силните на деня, да прави добро впечатление на лелките в квартала и да изглежда благонадежден, възпитан и много добричък.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените си падат по лоши момчета, после реват. Е, кой каквото си направи и цяло село не може да му го направи.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статия за тийнейджъри и слабоумни патки
13
3
 
6
 
! Отговори
Карла преди 7 години
Анонимен 14, ако жените имаха повече чувство за самосъхранение и себеуважение, погледнато чисто еволюционно, изобщо нямаше да отглеждат мъже. Разбирайте и в прекия и в преносния смисъл на глагола "отглеждам". Мъжете са агресивен, себичен, силов пол. Същевременно без наличието на жена, която да ги обгрижва, бавно се превръщат в клошари.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочитайки всичките 8 точки и с великодушно разбиране към наивното девойче и задействания ѝ майчин инстинкт, реалността е, че може би ще трябва да минат 20 години в напразна самота, да се включат другите два инстинкта на самосъхранение и самоуважението, за да ѝ дойде акъла в главата, макар и доста късно.
11
0
 
11
 
! Отговори
Карла преди 7 години
В любовта няма равенство. Единият винаги е повече обичан, а другият е повече обичащ. Жените, чисто еволюционно, предпочитат да бъдат обичаните, тъй като тяхната безусловна любов по-късно отива към децата. Съществува обаче момент, когато жената дава същата тази безусловна любов на мъж, който пък, чисто еволюционно, не знае какво да прави с нея и токсичното положение става факт. Хватката е стоманена, задушаваща, невъзможна за поддържане връзка. С него не става, а без него изобщо не става...
10
0
 
3
 
! Отговори
здрасти преди 7 години
тези дето тичат след нелумпени у наше село ги наричат златотърсачки
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
веднъж пожелал раздяла и шута! безкомпромисна.
8
0
 
4
 
! Отговори
hubava statiq преди 7 години
no nqma i edin red po temata:3asto Zenite ti4at sled l.umpeni
7
1
 
2
 
! Отговори
Корекция преди 7 години
някоЯ по-засукана
6
1
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Щом досега не се е появил, значи тази вечер в лудницата е дежурен някой много упорит доктор. Работи си на компютъра и не става, за да се разходи по коридорите, да иде до двете нули или да се усамоти с някой по-засукана мед. сестричка.Затова горкият Минко само се облизва отдалеч, докато дебне дали ще може да се шмугне в кабинета и в отсъствие на доктора да ни прати някоя вест за подвизите, които върши насън :)
5
4
 
10
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Това се казва.... Истинска Любов, поредица от срещи и раздели.... ха-ха смях.... страх че друг няма да я срещне. Кухи ***...
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тихооооо.Нека Минко да се изкаже първи ! :D
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото се набират на голям ?!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да го харесваш много, но любов не се изпросва.Ако той не те харесва или не желае да се обвързва със сериозна връзка, просто го игнорирай. Може да ти е тежко, но момчета има колкото щеш. Някои от тях мечтаят за жена точно като теб. Връзката с такъв ще вдигне самочувствието ти и най-вероятно ще го обикнеш, когато оцениш какво е готов да направи заради теб.
1
6
 
19
 
! Отговори
Значи си тъпа патка, преди 7 години
щом продължаваш да се занимаваш с него.Излизай по-често, не е нужно винаги да те придружава приятелка или да имаш извинение за пред Него, ако случайно те срещне с компания или с друг мъж.Има златно правило. Ако някой веднъж демонстрира неуважение спрямо теб и ти се опиташ "да оправиш нещата", прощавайки без да ти е поискана прошка, той ще продължи да се отнася към теб жестоко и с неуважение.Не бъди глупачка! Не си опропастявай златните години.Но след време му върни тъпкано!