Наздраве с намигване: Пияна жена – весел тротоар!

Някои специални поводи, завършили по твърде грозен начин
28 мар 2017 20:00,
14

  Снимка: klyker

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 7 години
прекрасни са
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
......пияна жена - весел креват.....
11
0
 
31
 
! Отговори
много сте зле :) преди 7 години
Какво е значението, дали снимките са на рускини или не? Всеки може да намери по 20 снимки на пияни жени вероятно от всякаква националност. Няма да се учудя, ако някой успее да намери 20 снимки на пияни жени и от Саудитска Арабия... По цял ден само за/против Русия. Не ви ли омръзна? В България сме все пак, нито в Русия, нито в САЩ/Германия или друга западна държава. Вместо да се радвате на България, постоянно за Русия мислите. :) Чак не мога да проумея, как е възможно... Ай наздраве!
10
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ни занимавате през час с руската душевност и алкохолен бит?!?!
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето снимки гарантирано не са на руснаци.
8
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаци?Или да?
7
3
 
25
 
! Отговори
отдавна казано преди 7 години
Пияна жена - весела къща.
6
20
 
10
 
! Отговори
Teo преди 7 години
From Russia with love
5
1
 
15
 
! Отговори
Относно снимка 3 преди 7 години
Преди години кафенето с голяма тераса срещу Софийския университет се наричаше "Ялта". Бяхме там група тийнейджъри. Някой от съседна маса дойде да поиска огънче и момчето, което му подаде със запалката си, без да иска обърна върху скута си чаша с безалкохолно. Беше с едноцветен, светъл панталон. Получи се същия ефект, като на сн.3, а беше лято и никой не беше с връхна дреха. Когато си тръгнахме, едно от момичетата му даде чантичката си, за да я държи пред чатала си и да не изглежда като напишкан.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимките са истински и се правят масово по фестивали като "Октоберфест", ваканционни запои като на Слънчев Бряг и т.н. Има и още повече на мъже, нетът е пълен с тях. На сниманите им остават за цял живот.
3
1
 
28
 
! Отговори
Особеностите... преди 7 години
на туристическият сезон по българското черноморие. Очакват се нови попълнения със снимков материал след края на сезон 2017.
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми не са весели, отвратителни са. И сниманите, и снимащите. Не знам какво може да накара човек сам да се докара до толкова безпомощно състояние и напълно да си загуби достойнството чрез алкохол или наркотици, за да "принадлежи" към някаква компания от други про*стаци, които чакат само това, за да го покажат на целия свят.
1
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пияно младо момиче, ***-дойди.Но пиян мъж какво представлява? Такива снимки никой не ще да качи.Да не говорим пък, че на повечето от тези снимки личи, че девойките нарочно позират, снимали са се на майтап.