Сексът през април в зависимост от зодията (I част)

През този месец има много сексуална енергия. Вижте!
1 апр 2017 23:00,
9
Сексът през април в зависимост от зодията (I част)
Снимка: архив, Reuters

Месец април е изпълнен със сексуална енергия, която е и доста интензивна. След края на ретроградната Венера, на 15-и, предстои да прекараме много време в размисли относно активностите между чаршафите. И ако нуждите ни не са удовлетворени, сега е времето да разберем какво трябва да се случи, за да променим това.

Какъв се очаква да бъде този месец в сексуален план за представителите на различните зодии?

Овен

През април сте готови да внесете повече мир и спокойствие във всички области на любовния си живот. Ще копнеете и за повече романтика, затова не се колебайте да извадите свещите от шкафа.

Ако сте необвързани, ще се появят няколко въпроса относно зачеващата връзка и дали тя е просто секс или има потенциала да се превърне в нещо повече. Отговорете за себе си на този въпрос и анализирайте как това ви кара да се чувствате.

Телец

Вие знаете какво искате в леглото, Телци, и този месец не се притеснявате да си поискате. Не бива да се тревожите, тъй като ви очакват сексуални преживявания през април, включително и за експериментите, които отдавна искате да опитате.

Въпреки това ще се чувствате раздвоени между приятелите и интимните срещи. Всичко ще бъде наред, просто трябва да планирате по-добре времето си.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5Ти ако сериозно вярваш в това което каза значи нямаш ни най малка представа от астрономия и елементарни познания за вселенага.
4
1
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Местоположението на звездите оказва влияние върху различни физически процеси. Те пък влияят върху човешкия организъм.Друг е въпросът докъде стигат съвременните научни наблюдения върху този тип влияния? Какво са постигнали древните в тази насока, базирайки се само на наблюдения и съпоставяния на човешки физически и психически типове? И какво остава в периметъра на шарлатанията?Относно гледачите на кафе, не знам дали сред тях реалните екстрасенси са 0,0000000001% или са по-малко. Но ги има.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз още чакам редакцията да каже как точно стигат до тези изводи базирано на псевдо-науката Астрология. Това е все едно баба ми да ми гледа на кафе. Същата работа.
2
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
До 3Много мразя подмолни гaдинки да ми се качват по оная работа.А за да си снайпера, трябва много да си мечтаеш, ама многооо....
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През Април спирате да "носите" заради форсирането и шума от мотористите!!Секва ви либидото от ревовете на мощните им двигатели и се сдобивате със страното желание да пиете двигателно масло! Нали??!!