Три пъти за щастие! Семейство от Канада с лотариен удар

Барбара и Дъглас Финк сега спечелили 8,2 млн. канадски долара
6 апр 2017 12:15, Елка Василева
11
Три пъти за щастие! Семейство от Канада с лотариен удар
Снимка: Western Canada Lottery Corporation

Канадско семейство спечели 8,2 милиона канадски долара (6,1 милиона щатски долара) от лотария, съобщи Би Би Би.

Барбара и Дъглас Финк са печелили още два пъти от лотария - през 1989 г. и 2010 г. Сегашната им премия обаче е най-голяма.

Семейството е от гр. Едмънтън в Алберта. Те ще използват парите, за да помогнат на децата си и на внуците си. Част от тях обаче ще задържат за себе си. Плановете им са да си купят нова къща и да пътуват.

Дъглас Финк печели 128 000 канадски долара заедно с четирима приятели през 1989 г. През 2010 г. заедно със съпругата си печели 100 000 канадски долара. Този път те са познали правилните номера заедно с притежателите на още един фиш.

Барбара Финк научила, че са спечелили, докато съпругът й бил извън града по работа. Тя го потърсила по телефона, но той не отговорил. Свързала се с него след пет минути. Казала му: "Пак го направих". 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: канадалотария
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Махмурлук преди 7 години
К'ъф ви е проблема с канадските долари? Въпросът е в бройката, а 8 милиона не са зле. Да са живи и здрави. Изглеждат нормални хора.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До озадачен Дали някой си мисли, че ще я има тази "лотария" даже и още 1 година. Като задлъжнее на няколко "милионера" и ще "фалира". А ямболлията ще почака до друг някой живот да си вземе обещаното.
6
3
 
4
 
! Отговори
Заварчик от Алберта преди 7 години
Канадските долари, известни като лунита и тунита, са пъстри като съветските рубли, както и почти толкова обезценени!
5
0
 
8
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Ако трябва да съм политически коректен ще отбележа, че и тая статия е платена реклама на един наш собственик на лотарии, бингота и други форми на хазарт, характеризиращ се с огромно наднормено тегло, и често определян и наричан с епитет, производен на име на селскостопанско животно, отглеждано предимно за месо!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на нашия "късметлия" от Ямбол се оказа че 12-те милиона щели да му ги дават за 24 години !! /Ако изобщо доживее до тогава/ В Канада дали е тъй? Много се съмнявам!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канадските бай Митко и леля Гошка.
2
0
 
10
 
! Отговори
озадачен преди 7 години
и на тези, двамата, 20 години ли ще им изплащат печалбата!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това е. Някои хора просто са родени с късмет. Също като тоя човечец дето спечели 12 мил. лева от националната лотария, макар че според правилата на лотарията на Черепа, тия 12 мил. ще му ги дават в продължение на 21 години.