Питон наркоман ще лекува зависимостта си

Змията ставала агресивна, когато не била под въздействие на дрогата
Обновена: 11 апр 2017 12:03 | 11 апр 2017 12:00,
5
Питон наркоман ще лекува зависимостта си
Снимка: Twitter

Австралийските власти изпратиха на лечение наркозависим двуметров питон, който беше конфискуван по време на полицейска акция в лаборатория за производството на метамфетамин в щата Нов Южен Уелс, предаде Асошиейтед прес.

Змията е абсорбирала веществото през кожата си, докато е живяла в помещението и показала видими признаци на пристрастяване. Когато е открита, действието на метамфетамина вече отминавало и тя се държала агресивно.

Питонът е подложен на 6-седмична програма за детоксикация в център за грижа за дивата природа в Уиндзор, разположен северозападно от Сидни.

"Необходимо е време наркотикът да напусне организма на змията, но успяхме да я успокоим и да я върнем обратно към нормалните й хранителни навици", каза управителят на центъра Иън Мичъл.

Докато за детоксикацията са необходими 6 седмици, за да се върне змията към нормалното й поведение са нужни няколко месеца.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
горо преди 7 години
И при хората е така със зависимостта, ама *** обяснявай 6 месеца възстановяване на гумените наркомански глави. Да дори и при марихуана.
2
5
 
7
 
! Отговори
Глигана преди 7 години
Явно е пробвал от АМФЕТИТЕ на агент БУДА дето преди години им слагаше чадър над производството .
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
милата змия,дано я излекуват