Автобуси, маршрутки... ужасът в руския градски транспорт

Когато пътуването в тях е не просто забавно
13 апр 2017 21:44,
103

 

  Снимка: kaifolog.ru

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
8
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
пътувам от бургас до созопол сутринта 8 ч три момчета и едно момиче пият мента и пеят песента на тая стара кръчма съвсем тихичко преди да влезем в града и се распяха на повисок тон.младежите бяха софиянци.а за селата да не говорим че нашият ужас е поголям от руският че в българия и полша се пие повече алкохол от колкото в русия.стига стия пропаганди погледнете си чинията каква жалка картина са българите
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е, снимка номер 19 изби рибата.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам на какво се чудите ?!Русия винаги си е била и ще остане жаллко блато, от което извират нефт, газ и нещастия за хората.
69
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия- това е вековен мрак и ужас за хората, живеещи там.
68
3
 
8
 
! Отговори
завалиите преди 7 години
То ако беше хубаво в Русия нямаше да идват тука и да си купуват жилища.Както още от времето на СвСв Кирил и Методий България винаги е подавала ръка на измъчения руски народ.
67
13
 
4
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Ей, това момиче, което пуска тези снимки, и говори за ужасен транспорт, на Луната ли живее, и само с частен въртолет ли пътува? Що не се качи в нашите междуградски маршрутки. Аман от гадна пропаганда, само да настройва едни хора срещу друго?
66
11
 
3
 
! Отговори
Ой преди 7 години
Като стане въпрос за градски транспорт по всяка телевизия дават нашия най уреден и готин градски транспорт.Като си погледнем икономиката какво произвежда като технологии олеле майко.Обаче ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ и ЩЕ СИ ЗАПАЛЯ КЪЩАТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА --- Е ТЕ ТОВА ДОКАЗА ДЖУРНАЛИСТА С ТОЙЗИЙ СИ ГОЛЕМОНАПЪНЕН ТРУД ! ХАИРЛИЯ ДА МУ Е ХОНОРАРА !
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Георгиев, оливаш се с лъжите. 6 години съм бил в Русия.Руснаците се чудят как е възможно жена да има собствен бизнес в България. Огромна бюрокрацията и корупция. Хората са намръщени,изобщо не поздравяват. Като изключим някои райони на Москва мръсотията е адска. Рускините са хубави като млади, после стават безформени и неподдържани тетки. Доходите са по-ниски от тези в България.Няма вече скъп петрол. За свободата изобщо няма смисъл да се говори. Убийства на политици, журналисти, ТВ за ***.
64
30
 
15
 
! Отговори
Георгиев преди 7 години
Който е ходил скоро в Русия знае - тя е в пъти по-развита от България, в десетки пъти по-свободно се живее в нея, в десетки пъти се прави по-доходен бизнес, руснаците са възпитани, симпатични и верни приятели,рускините са симпатични, възпитани и обичат български мъже,А колкото до градския транспорт, не зная дали остана голям град по света който да няма проблеми с градския транспорт, затова темата е МНОООГО удобно избрана от невръстната авторка с цел отново да се ПЛЮНЕ по Русия. Тъпо !
63
17
 
7
 
! Отговори
glasuvaite pak za bo преди 7 години
Абе dnes.bg какво започнахте през час да плюете по Русия?! Най-вероятно никои от вас не е стъпвал там, а само копирате материал от разни измислени сайтове! Руснаците са светлинни години пред нас и никога няма да ги стигнем, колкото и да се стараете да ги очерните! Като имате такова желание да правите обективна журналистика защо не напишете нещо за ужасите в българският транспорт, за мизерията по влаковете, за вулканите по пътищата?! Руснаците за разлика от нас имат доста крадливи политици в затвора
62
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 77 Е какво и е великото на Русия. Бедни и не способни да си подредат държавата, ред в семейство образование, общество.Слаба стопанска деиност. Не развити нито в услугите нито в продуктите. Народа изцяло зависим от държавята. И Готови винаги да умира, Защото му е безразлично да ли е жив или умрял.
61
5
 
7
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До Дедовия 70 Абе дедовия, как може изобщо да сравняваш Русия със САЩ ? Та разлата е само 200г.Все едно да сравняваш магаре с кон и да твърдиш че магарето е по добро.
60
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същата мизерия като при нас. От където са минали тия хубаво не са оставили. Германците в източната част още не ги смятат за хора.
59
29
 
6
 
! Отговори
Много психопати тук преди 7 години
Русия е великан, а жалки джуджета като вас никой не ги такова за слива. Затова сте на този висок подиум в света и никой не знае къде се намирате.
58
6
 
22
 
! Отговори
прекрасна статия преди 7 години
Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО и лъжливите западняшки медии, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, Марин льо Пен, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!
57
2
 
18
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Хубавото на руския обществен транспорт е, че можеш да се напиеш и цял ден да се возиш , да спиш и да изтрезняваш с едно билетче. Кондукторките проявяват разбиране!:))
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДедовияЗа 10 години към Русия са изтекли над 60 млрд. Иначе, нищо не е взела :))))
55
23
 
12
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
До Анонимен 68Така и така съм почнал...Затова САЩ като с цъфнали и вързали и там няма алкохолизъм,сексуално насилие,наркомания,убийства и кражби.Ако се направи една статистика за тези неща между САЩ и Русия в щатите ще са в пъти повече ...със сигурност...цялата *** на света е в САЩ
54
27
 
12
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
До Анонимен 63Е па кво е взела пък Русия точно от тебе?!?И си в огромна заблуда ,че българите мразят Русия.Ако се направи референдум ,кой за Русия ще е поне 80% за полза за Русия .Какво взема Русия от България,че не ми е ясно ,за разлика от САЩ и ЕС които ни оглозгват до кокал с много труд според теб ?
53
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Русия всичко е скапано - нравите, народа, храната, алкохола!Народа е опиянчен от тежък живот и липса на бъдеще и така е от 200 години насам.Затова алкохолизма, наркоманията, сексуалното насилие, убийствата и кражбите са нормалното ежедневие за хората в Русия.Гледайте руски документални филми... направо е страшно!