5 начина бързо да спечелите доверие. Кои са те?

Доверието е по-ценно от страстта, симпатията, привличането
14 апр 2017 15:38, Екип на Tialoto.bg
5
5 начина бързо да спечелите доверие. Кои са те?
Снимка: Instagram

Доверието е по-ценно от страстта, симпатията, привличането. То ви отваря безкрайно много врати, особено в кариерен план. Доверието обаче се гради и печели много трудно, а след това трябват и усилия, за да бъде запазено... поне така казват. Истината е, че може да бъде спечелено една идея по-лесно, ако приложите следните "трикове":

1. Покажете автентичната си усмивка

Десетки изследвания показват, че искрената усмивка, тази която набръчква кожата около очите ви, индикира на останалите, че сте надежден човек, достоен за доверие. Усмивката носи и усещане за дружелюбност и позитивизъм, които карат околните да „свалят гарда“ и да се отпуснат.

2. Копирайте комуникативния стил на другите

Огледалното поведение е мощно средство за печелене на доверие. То създава усещането, че с другия си приличате и подсъзнателно го кара да ви приеме като близък, именно заради този сходен стил на говорене и действие. Вероятно сте чували израза: "Той/тя е от нашата кръвна група", бъдете от ТЯХНАТА кръвна група.

Останалите начини можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: доверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно! Каката на снимката ни показва на какво има доверие! Ако не е до лаката не би му се доверила!!!!!!!!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, голямо доверие вдъхват тия дето само се хилят и ходят на тумби.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма бързи и лесни начини за печелене на доверие. За сметка на това спечеленото с години доверие може много бързо и лесно да бъде загубено.
2
0
 
7
 
! Отговори
Мислете първо преди 7 години
Първите две точки си противоречат взаимно, за останалите явно няма смисъл да отварям тялото.бг.
1
1
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Екипа на тялото, да копираш комуникативния стил на другите, е все едно да си изкуствен. Аз така не искам да печеля доверие! Печеля го по друг- защото винаги съм бил естествен! Винаги бъди себе си, защото иначе оня..отсрещния ако е малко по- умен и ще разбере, че му се натягаш, мазниш, а това е жалка история. Друг е въптоса, че на някой му се харесва това натегачество, а на друг не- и би те изхвърлил от живота си, работата и т.н. Бъдете себе си! От какво ви е страх? Никога не се НАТЯГАЙТЕ!