Нещата от дамската чанта, които могат да ни спасят

Определено са важни и е наложително да ги имате... Топ 6
17 апр 2017 21:08, Екип на Tialoto.bg
3
Нещата от дамската чанта, които могат да ни спасят
Снимка: Instagram

Повечето жени не излизат от вкъщи без ключове, портмоне, червило и мобилен телефон. Тези неща определено са важни и е наложително да ги имате в дамската си чанта, но крайно недостатъчни, за да ви осигурят спокойствие. Какво ви липсва ли?

1. Резервен ключ

Забравили сте ключа в колата, бързате за важна работна среща и няма как да се извините в последния момент. Няма кой да ви помогне, всички са вече на работните си места. В случай, че носите резервен ключ, проблемът е решен на мига! Ако живеете сама и имате автоматично заключваща се брава не е лоша идея да имате резервен ключ и за дома си.

2. Химикалка

Висите часове наред в банката, данъчното или друга бюрократична „спирка“ и тъкмо сте преполовили опашката, когато осъзнавате, че сте попълнили грешно формуляра. И ето как ще си спестите доста чакане и нерви, ако просто вземете нов от гишето и го попълните, докато ви дойде редът.

Останалите неща четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: дамска чанта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Нимфетка преди 6 години
Вибратора ме спасява винаги. ;-)
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лубрикант и презервативи са къде по-вани неща от резервна химикалка. Да не говорим, че досега като съм бил в банка все са ми давали химикалки. А слунчевите очила си ги държа в колата....
1
0
 
16
 
! Отговори
И най-важното преди 6 години
Лично оръжие и разрешително за ползването му.Ако нямате разрешително, оръжието пак може да ви спаси живота. Останалото ще свърши екип от добри адвокати.