Как да познаем, че ни изневерява?

Ето как се издават
Обновена: 20 апр 2017 08:03 | 19 апр 2017 22:18, Анна Дантева
8
Как да познаем, че ни изневерява?
Снимка: Reuters

Несигурността се прокрадва дори и в най-стабилните връзки. Но как да разберем дали съмненията ни са лъжливи или трябва да се доверим на инстинкта си?

Езикът на тялото може да разкрие някои признаци, които издават изневярата. Все пак трябва да направим и уговорката, че наличието на тези знаци не означава на всяка цена, че половинката ни мами, просто това е характерно поведение за хората, които обикновено лъжат.

Детайлът е важен

Хората, които са честни, разказвайки своите преживявания, очертават само част от детайлите. От друга страна, тези, които спестяват истината, добавят прекалено много детайли в опит да замаскират своята измама.
Измислената версия на „Стигнах от точка А до точка Б“ може да включва незначителни подробности като какво са пуснали по радиото и друга напълно ненужна информация.

Очите са ключът към лъжата

Когато някой лъже, има голяма вероятност да избягва директен контакт с очите. Това може да се случи като прикрива очите си в най-критичните моменти на разговора, като гледа настрани или като не може да ни погледне в очите.

Възможна е и другата крайност – в стремежа си да скрие лъжата, да не прекъсва контакта с очи. Трябва да се вгледаме и да преценим дали очите не са по-отворени от нормалното.

Вижте още по темата в Tialoto.bg


8
Още по темата: връзкаизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай да не се дебнем, защото ще се хванем! А хванем ли се - пътя, чантата и за хляб!
4
3
 
2
 
! Отговори
oh danteva преди 3 години
golemi be3smislici si napisala. KOlko v3e 3a ta3i sme6ka?
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През ден си сменя паролите на компа да не би "случайно" да видите нещо ....
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2
А при нежния пол да спуснем сонда с датчик и косъм от екстра-сенс! :))))))))))))))))))))
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма краставица увехнала с един сливок, и умряла слива с един краставичок. Що си късате нервите?!? Забавлявайте се . Щом се прибира вечер при вас и не отказва всичко е добре.