Тежък удар: Крадци задигнаха куфар с пари, тежащ 38 кг!

В куфара имало 380 млн. йени или $3,5 млн.!
20 апр 2017 22:00,
6
Тежък удар: Крадци задигнаха куфар с пари, тежащ 38 кг!
Снимка: архив Reuters

Японската полиция издирва трима злосторници, които ограбиха мъж, пренасящ куфар 380 милиона йени /3,51 милиона долара/ тежащ 38 килограма, предаде ТАСС.

Грабежът е станал посред бял ден в центъра на град Фукуока в близост до множество административни сгради. 29-годишният пострадал теглил в наличност парите от клон на банката "Мидзухо", поставил ги в куфар и се отправил към паркинга, където оставил своя автомобил.

Но в този момент бил нападнат от трима мъже с медицински маски на лицата и облечени в работни облекла. Те напръскали лицето му и задигнали куфара с парите, като избягали с бял миниван.

Във Фукуока бързо била сформирана следствена група за случая, съставена от 155 души.

Ограбеният мъж свидетелствал, че живее в Токио, а в другия край на страната пристигнал в командировка. Парите му трябвали във връзка с бизнеса му. Разследващите разпитват свидетели, но засега няма и следа от грабителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 6 години
Къде са тези места по света, където се разнасят в куфари по 3.5 млн. зелени ?.Пурдавам панелката и.... там . Белким сритам някое куфарче...... Ей Боре, да не са правили кино?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банки нямат ли !? Или е жълта тая новина !?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите мутри в Япония ли заработиха? Парите на японеца му трябвали за бизнес? Че партньорите му нямат ли си банкови сметки?През мутринските ни времена при управлението на БСП ,сделките ставаха безкасово,под масата с чувалите.
1
0
 
16
 
! Отговори
Баба от балкона преди 6 години
Опашата лъжа!